Girona

Roberts i Bounou, fora de combat fins al 2019?

La plaga. L’atacant es trenca en el tram final i sembla difícil que pugui tornar abans de final d’any, igual que el porter, també lesionat, diumenge contra l’Atlético

El Girona està de pega. Les lesions musculars persegueixen el conjunt gironí, que ahir va tornar a veure com la infermeria sumava un nou integrant, Patrick Roberts, que va haver-se de retirar abans d’hora després de notar una estrebada a la part posterior de la cuixa dreta. L’atacant britànic, que va entrar quan faltaven 20 minuts per al final i amb el marcador en contra, va actuar de revulsiu –amb assistència en el segon gol de Portu inclosa– i a les acaballes es va acabar trencant. Els seus isquiotibials no van resistir l’enèsima cursa, que els deixava a ell, i de nou a Portu, sols davant del porter, i va haver d’abandonar la gespa. “Encara no sabem l’abast que tindrà, però tot indica que, per la manera en què s’ha produït, pot ser un trencament fibril·lar”, va manifestar ja en la roda de premsa Eusebio Sacristán.

Tot i això, tot fa pensar que el futbol s’ha acabat per a Roberts aquest 2018, igual que per a Yassine Bounou, el penúltim lesionat. La lesió que va fer-se diumenge el porter contra l’Atlético el mantindrà possiblement fora de combat el que resta del 2018. Les proves van revelar que el marroquí té un petit trencament muscular –ja es va veure clar quan va haver de demanar el canvi en el partit contra els roig-i-blancs, que s’havia trencat– a la zona dels adductors i que estaria unes quantes setmanes de baixa malgrat que Eusebio va qualificar de “no massa important” la lesió de Bounou. El marroquí posarà dilluns a San Mamés punt final a una sèrie de 44 titularitats seguides a primera divisió (30 de la temporada passada i 14 de l’actual). D’aquests partits, 42 han estat complets. Bounou només no va aconseguir jugar els 90 minuts al Wanda (va ser substituït en el descans, tot i que ja va poder jugar vuit dies després a Màlaga) i dissabte a Montilivi, també amb l’Atlético de rival (va haver de ser rellevat en el minut 70). A diferència de l’última vegada, Bounou es perdrà més partits. Se l’hauria de donar per descartat per jugar a San Mamés i al Pizjuán. La seva evolució marcarà si se’l pot recuperar per al darrer partit del 2018 a Montilivi contra el Getafe.

La llista augmenta

Roberts i Bounou són, doncs, dos afectats més de la plaga de lesions musculars que ha afectat el Girona les últimes setmanes. Stuani també va tenir problemes als adductors, mentre que Portu, Douglas Luiz (es va lesionar a la copa i va reaparèixer ahir també a la copa) i Planas van rebre dels isquiotibials, i Muniesa té una lesió al soli.

BOUNOU

El porter estarà un mínim de tres setmanes de baixa per una ruptura als adductors

ROBERTS

“No sabem l’abast que tindrà”, va dir Eusebio sobre la lesió de l’atacant
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)