Girona

La plaga obre el ventall del filial

A Bilbao. Amb Valery i Suárez amb el lloc segur, s’hi podria afegir un altre jugador per cobrir el buit de Roberts, trencat per temps

El Girona es presentarà dilluns a San Mamés amb quatre futbolistes amb un dorsal superior al 25, si és que no hi ha cap recuperació d’última hora. Pedro Porro, ja membre de ple dret del primer equip, manté el dorsal 29. Valery Fernández, integrat a la dinàmica del grup des de l’allau de lesions als carrils i després del debut contra l’Atlético, també té la presència assegurada. I la baixa de Bounou tornarà a obrir la porta a José Aurelio Suárez. És probable, però, que s’hi hagi d’afegir un altre futbolista del filial que cobreixi –respecte al duel contra l’Atlético– el buit de Patrick Roberts, que es va fer un trencament muscular en la copa contra l’Alavés. Des del primer moment, ja es va veure que el trencament als isquiotibials que es va fer l’anglès no seria menor. El club encara no ha fet públic el diagnòstic de les proves que li han fet, però fa mala pinta. No només es perdrà els últims partits del 2018, sinó probablement també els primers del 2019.

Tot i que Andzouana va ser titular dimecres, per la cita a San Mamés el podria avançar Èric Montes. El manresà, suplent en la copa, ha quedat alliberat d’una sanció que arrossegava amb el Peralada, però que també li impedia anar amb el primer equip. Montes no es va entrenar ni ahir amb el Peralada –i això que el primer equip tenia descans– i treballarà a les ordres d’Eusebio, pendent de si té el lloc definitiu per ser entre els escollits a Bilbao.

UN ALTRE CANDIDAT

Èric Montes, ja alliberat d’una sanció, aspira a ser a la llista si no es recupera ningú

FA MALA PINTA

Patrick Roberts, pendent de la confirmació de les proves, va rebre fort en la copa
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)