Girona

Sense un punt en comú

Una de les característiques del dia a dia de l’Athletic és que els jugadors del primer equip i els futurs lleons comparteixen instal·lacions d’entrenament, preparació i concentració a la ciutat esportiva de Lezama. En la construcció d’un futbol base de qualitat, aquesta és la gran deficiència del Girona. El gros de les categories de formació entrena i juga a Torres de Palau, però trobem equips blanc-i-vermells repartits per Riudarenes, Riudellots i Vilablareix. Pel que fa al primer equip, el centre d’operacions d’Eusebio Sacristán, el seu cos tècnic i els futbolistes de la primera plantilla s’ha situat des d’aquest estiu a La Vinya, un recinte poc accessible a l’interior d’un complex força exclusiu com és el PGA de Caldes.

El somni de l’entitat gironina és aconseguir una ciutat esportiva on centralitzar tota l’activitat esportiva del club i on poder veure en acció totes les fornades del Girona FC. Crear un vincle més pròxim amb la primera plantilla també seria un factor important.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)