Nàstic

El Nàstic fa mèrits per sumar però perd per la mínima contra el Granada

2a divisió A. Un gol de Pozo en el minut 36 condemna el conjunt grana, que enllaça la sisena jornada sense guanyar i ha encallat al pou de la classificació

NÀSTIC 0 GRANADA 1

NÀSTIC:Bernabé Barragán; Sebas Coris (Omar Perdomo, 74’), Salva Ferrer, Albentosa, Djetei, Abraham; Javi Márquez (Uche, 79’), Viti, Imanol; Manu Barreiro i Manu del Moral (Luis Suárez, 67’).GRANADA:Rui Silva; Víctor Díaz, Germán, Martínez, Quini; Fede San Emeterio, Montoro (Alberto Martín, 82’); Antonio Puertas, Pozo, Vadillo (Fede Vico, 64’); i Adrián Ramos (Rodri Ríos, 71’).GOLS:0-1 (34’) Pozo.ÀRBITRE:Sagués Oscoz (col·legi basc).T.G.:als locals Luis Suárez i Albentosa; i als visitants Montoro i Fede San Emeterio.PÚBLIC:8.625 espectadors.

No hi ha manera. El Nàstic ha fet aquesta tarda un bon partit contra el Granada, però això no ha estat suficient perquè l’equip tarragoní hagi rascat alguna cosa. La seva manca d’encert, unit al rigor defensiu d’un rival que té les idees molt clares, l’ha condemnat a una nova derrota. Els d’Enrique Martín, amb tot, han encadenat la sisena jornada sense vècner –1 punt de 18– i continuaran una setmana més a la cua de la classificació.

En el primer temps s’ha vist un Nàstic voluntariós, que s’ha aproximat a la porteria de Rui Silva, però sense encert. El Granada, en canvi, n’ha fet prou amb un contraatac culminat per Pozo per obrir la llauna (34’). Amb el 0-1, el conjunt local ha fet un pas endavant i s’ha dedicat a assetjar els visitants. Així, fins al final del partit, les millors oportunitats les han tingut els tarragonins. Per desgràcia, a l’equip ja no li surt res, i el gol no ha arribat, de manera que el partit ha acabat amb l’enèsima decepció de la temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)