Girona

Un altre maldecap molt seriós

Trencat. El Girona confirma la gravetat de la lesió de Roberts, que minva els recursos ofensius

Les primeres sensacions ja eren dolentes, i les proves mèdiques han corroborat el pitjor pronòstic. El trencament muscular que es va fer Patrick Roberts en plena cursa, en el partit que va donar l’accés del Girona als vuitens de final de la copa, és molt considerable. L’últim futbolista que s’ha afegit a la plaga de lesions musculars és el que més fort ha rebut. Roberts trigarà entre dos i tres mesos a reaparèixer, cosa que enfosqueix el panorama per al Girona ara que el londinenc s’havia convertit en una peça molt valuosa per a la creació ofensiva.

El Girona va comunicar que Patrick Roberts té “una lesió al bíceps femoral de la cama dreta, amb una baixa aproximada de vuit a deu setmanes”. El futbolista cedit pel Manchester City, per tant, no només ha dit adeu al 2018 sinó també al mes de gener, que serà de molta exigència per al Girona perquè, a més dels quatre partits de lliga, s’hi concentra la fase decisiva de la copa. De moment, els gironins tenen assegurats els dos partits de vuitens de final, que dijous se sortegen.

Patrick Roberts, el desè jugador del Girona que es fa una lesió muscular aquesta temporada, havia anat guanyant participació i responsabilitat ofensiva arran de la baixa de Portu, que també es va fer un trencament a la cuixa (de menys gravetat) i que ara ja està recuperat. Sense l’exjugador del Celtic, el Girona perd un potencial ofensiu notable, sobretot per la seva capacitat de desequilibri.

EL COMUNICAT

Un trencament al bíceps femoral el farà estar de baixa “entre vuit i deu setmanes”

UN ACTIU FRENAT

L’anglès havia fet un pas endavant sense Portu i cau en el seu millor moment
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)