Nàstic

Ni tan sols sent millors

Nàstic. El conjunt tarragoní fa un partit molt complet contra el Granada, però un contraatac culminat per Pozo (34’) el condemna a la derrota i l’enfonsa, encara més, al pou de la taula

NÀSTIC 0 GRANADA 1

NÀSTIC:Bernabé Barragán; Salva Ferrer, Albentosa, Djetei, Abraham; Sebas Coris (Omar Perdomo, 74’), Javi Márquez (Uche, 79’), Viti, Imanol; Manu Barreiro i Manu del Moral (Luis Suárez, 67’).GRANADA:Rui Silva; Víctor Díaz, Germán, Martínez, Quini; Fede San Emeterio, Montoro (Alberto Martín, 82’); Antonio Puertas, Pozo, Vadillo (Fede Vico, 64’); i Adrián Ramos (Rodri Ríos, 71’).GOLS:0-1 (34’) Pozo.ÀRBITRE:Sagués Oscoz (col·legi basc).T.G.:als locals Luis Suárez i Albentosa; i als visitants Montoro i Fede San Emeterio.PÚBLIC:8.625 espectadors.

El Nàstic camina sobre arenes movedisses i sortir-ne és gairebé impossible. Ni tan sols fent els passos correctes, com ho va fer contra el Granada, l’equip tarragoní és capaç de sortir del fang. Cada setmana que passa la flaire de segona B és més i més forta. La sensació, veient partits com els d’ahir, en què els grana van perdre tot i jugar bé, és que aquesta temporada només la pot salvar un miracle. Els d’Enrique Martín van exhibir contra tot un Granada una imatge contundent en totes les facetes, tret de la definició. Així, tot i acaparar les arribades, el conjunt grana va acabar ensopegant per culpa d’un gol de Pozo en un d’aquells contraatacs de manual (34’). De res no va servir el setge del Nàstic a partir de llavors, ja que el rival es va tapar molt bé i el gol no va arribar. Així, l’equip va enllaçar la sisena jornada sense guanyar –1 punt de 18–, una trajectòria que l’enfonsa encara més al pou.

En el primer temps es va veure un frec a frec força equilibrat. Els visitants van avisar d’entrada amb un parell d’accions de Pozo. Falsa alarma. El Nàstic tenia fam i va decidir buscar sense especular la porteria de l’Almeria. Albentosa (17’), Manu Barreiro (19’), Salva Ferrer (21’) i Sebas Coris (25’), a qui van anul·lar un gol per fora de joc, van posar la por al cos als visitants. Però el temor, en un rival madur i que batalla pel títol, és molt relatiu. Calia estar atents, que el Granada té molts quirats a les seves files. I aquests va aparèixer en el minut 34, en un contraatac conduït per Vadillo i culminat per un Pozo que va ser un malson per a la rereguarda del Nàstic. El 0-1, més enllà d’enfonsar els grana, va esperonar-los.

Sense encert, impossible

Si en el primer temps hi va haver períodes de domini per a cada equip, després de la represa el Nàstic va ser amo i senyor del partit. Així, totes les ocasions de perill les va generar el quadre d’Enrique Martín. Manu Barreiro va estar especialment incisiu i ho va provar amb un parell de rematades massa altes. El Granada va tenir molta feina en defensa, però va fer-la tota bé. Així, bona part de les aproximacions del conjunt tarragoní van acabar amb rematades forçades i desviades, com la de Manu Barreiro a assistència de Salva Ferrer (76’) o el cop de cap d’Uche (83’). Al davanter nigerià també li anul·larien un gol en el 87’ per un qüestionable fora de joc previ de Barreriro. Al final, però, no hi va haver manera i el Nàstic continuarà una jornada més a la cua. Els grana, que només tenen deu punts, estan obligats a vèncer en la pròxima cita contra l’Extremadura.

Estem satisfets per la imatge, però al final hem perdut i no ens en anem a casa contents
Raúl Albentosa
DEFENSA DEL NÀSTIC
La imatge ha estat bona, però el rival ha marcat quan l’ha tingut i s’ha endut els punts
Manu Barreiro
DAVANTER DEL NÀSTIC

ELS VESTIDORS

Estic molt content amb el joc i l’actitud de l’equip; aquest és el camí a seguir. Amb aquesta il·lusió tirarem la situació endavant segur
Potser tenim ansietat al davant, però hem lluitat i hem exigit molt a un gran rival
Enrique Martín
ENTRENADOR DEL NÀSTIC
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)