El Martinenc segueix sense alçar el cap

Concessions. El Cerdanyola va aprofitar un regal en el minut 1 per encarrilar la victòria

martinenc 0 cerdanyola 2

MARTINENC:Uri Vives, Peque, Villegas, Ramon Suárez (Rovira, 46’), Eric Ruiz, Mario (Iván, 68’), Kamal, Marçal (Joel, 46’), Edgar, Kilian i Javi Sánchez.CERDANYOLA:Marc Briones, Pitu, Alberto, David López, Dani Martí, Rubén, Albert López, Oscar Garcia (Roger, 46’), Cano (Iván Méndez, 87’), Javi López i De la Torre (Aliaga, 68’).GOLS:0-1 (1’) Javi López. 0-2 (33’) Dani Martí.ÀRBITRE:Castellet Julià.T.G.:Al local Peque i al visitant Albert López.COMENTARI:El Martinenc va encadenar, ahir, l’onzena jornada sense aconseguir la victòria i, amb un bagatge d’un punt dels últims 33 en joc, continua encallat a la cua, sense alçar el cap. El conjunt barceloní va començar el partit amb molt mal peu, ja que, en el minut 1, el porter Uri Vives va fer una passada erràtica quan estava mal col·locat i va permetre a Javi López obrir la llauna a porteria buida. Molt més espectacular seria el 0-2, que serà un dels gols més recordats d’aquest curs. Va arribar en el 33’, quan Dani Martí va veure Uri Vives avançat i va batre’l amb una vaselina espectacular des del mig del camp. Amb el 0-2 i el Martinenc tocat, el Cerdanyola va disposar de bones ocasions, però el marcador ja no es va moure.