Girona

La incògnita, al carril esquerre

Granell o Valery. Tant el gironí, en la lliga contra l’Atlético, com l’escalenc, en la copa contra l’Alavés, van vorejar un bon nivell. És el principal dubte que té Eusebio en un onze que tindrà almenys dos canvis obligats respecte de l’Atlético

La principal incògnita del Girona es presenta en el carril esquerre, on es concentren la majoria de baixes de l’equip. Eusebio va provar, la setmana passada contra l’Atlético, amb Àlex Granell i, en la copa contra l’Alavés, amb Valery Fernández, un dretà. “L’avantatge que tenim és que amb aquestes dues opcions el resultat ha estat positiu i això ens dona confiança jugui qui jugui”, va dir el tècnic. Eusebio haurà de decidir entre l’experiència del gironí i la major capacitat física de l’escalenc. Sobre el paper, l’Athletic atacarà per la dreta amb Iñaki Williams, un dels jugadors més ràpids de primera. En aquest context, Valery és més veloç que Granell, però les hores de vol del gironí en un partit de tanta exigència poden fer decantar Eusebio a favor del capità. “Ens decidirem per l’opció més adequada”, va dir, sense donar més pistes. Carles Planas, fora de combat des del dia de l’Espanyol, va saltar, ahir, a la gespa en l’entrenament per provar-se, però de seguida va haver de plegar perquè les sensacions encara no eren prou bones per a un partit de tanta exigència com serà el d’aquesta nit.

Dos canvis obligats

El tècnic no podrà repetir l’alineació de l’últim partit de lliga perquè té dues baixes de força major com són Bounou (lesionat contra l’Atlético) i Roberts (K.O. contra l’Alavés). S’han sumat a les baixes de Mojica, Aday, Planas i Muniesa, raó per què Eusebio s’ha quedat només amb 15 jugadors de la primera plantilla i ha hagut de convocar-ne 3 del Peralada (Suárez, Valery i Montes). Hi ha pocs dubtes sobre els jugadors que rellevaran els lesionats. Després de 44 titularitats seguides de Bounou en la lliga, Gorka tornarà a una alineació inicial. Pel que fa a Roberts, el seu lloc l’ocuparà Portu, que feia quatre partits que no era titular, els tres primers perquè estava lesionat i l’últim perquè Eusebio va donar continuïtat a l’anglès.

EXPERIÈNCIA O FÍSIC

Granell té més ofici i Valery és més ràpid en una zona on hi haurà Iñaki Williams

CANVIS OBLIGATS

Les lesions de Bounou i de Roberts deixaran pas en l’onze a Iraizoz i Portu

TITULARS

Gorka enllaçava 44 partits sense ser titular en la lliga i Portu en duia quatre

TRES DEL PERALADA

Amb 15 jugadors disponibles del primer equip, el tècnic ha hagut de recórrer al filial
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)