Cristóbal congela l’Olímpic de Terrassa

Empat agònic. Dos gols del davanter van permetre a la Fundació Grama igualar un 2-0

terrassa 2 fund. grama 2

TERRASSA:Ortega; Yayá, Valls, Pallàs, Guti (Toledo, 79’), Carreón, Imaz, Daisuke, Serramitja (Nils Puchades, 72’), Balboa (Ferreira, 56’) i Arranz.FUNDACIÓ GRAMA:Teixeira; Juan Carlos, Martí, Chica, Ñito, Cristóbal, Omar, Canelada, Duarte (Cristo, 60’), Cazorla (Rojas, 19’) i Adri.GOLS:1-0 (17’) Serramitja. 2-0 (32’) Arranz. 2-1 (40’) Cristóbal. 2-2 (96’) Cristóbal.ÀRBITRE:Robas Bondia. T.G.: als locals Serramitja, Carreón i Imaz; i als visitants Chica, Omar, Juan Carlos.COMENTARI:Ni amb dos gols d’avantatge el Terrassa va ser capaç de d’amarrar una victòria que va saltar pels aires al minut 96. Els egarencs, cada cop més allunyats de l’estil que l’ha caracteritzat les últimes temporades, van donar vida a un rival tocat, que no sentenciat. El conjunt vermell va ser un equip directe i precipitat que va encomanar-se a un davanter, Sergi Arranz, que segueix en estat de gràcia: primer, va guanyar la pugna amb dos centrals per regalar un gol a Serramitja i, després, va finalitzar una bona centrada de Guti. La Fundació Grama va trobar-se amb un penal a favor abans del descans que va canviar el guió del partit. Cristóbal no va perdonar des dels onze metres i va donar vida als visitants, que van rescatar un punt amb un altre gols seu en el 96’.