2a divisió FEF

Aprofitant l’oportunitat

De cara a porteria. El Barça B s’endú el partit gràcies a l’encert en el primer temps, mentre que el Badalona es queda sense sumar tot i el grapat d’ocasions després del descans

BADALONA 1 BARÇA B 2

BADALONA:Morales, Robert Simón, Robusté, Estellés, Moyano, Escudero (Giva, 49’), Aly (Agudo, 63’), Boniquet (Sergi Garcia, 70’), Natalio i Chacopino.BARCELONA B:Carevic, Wague, Araujo, Chumi, Guillem, Busquets, Carles Pérez (Cuenca, 90’), Riqui Puig, Mujica, Collado, Ballou (McGuane, 76’).GOLS:0-1 (17’) Araujo. 2-0 (32’) Ballou. 1-2 (70’) Robert Simón.ÀRBITRE:Carbonell Hernández.T.G.:Al local Moyano; als visitants Ballou i Guillem.T.V.:Al tècnic local, Calderé (76’).PÚBLIC:2.018 espectadors al Nou Estadi de Badalona.

El Barça B continua a l’aguait de les posicions de promoció d’ascens gràcies al triomf que va aconseguir a domicili contra el Badalona. El conjunt de Javi García Pimienta va aprofitar els moments de debilitat del seu rival i va encertar la porteria dues vegades abans d’arribar al descans. El Badalona, per la seva banda, suma cinc partits sense guanyar, tot i que en la segona meitat va tenir moltes oportunitats per capgirar el marcador.

Les precaucions preses en el primer temps van passar factura al conjunt escapulat, que arrossegava baixes d’homes importants. Araujo va inaugurar el marcador en una jugada assajada i Ballou va eixamplar les distàncies després que Coulibaly fallés una bona ocasió. En el segon temps el partit es va girar com un mitjó perquè els de Ramon Maria Calderé es van atrevir molt més i van posar emoció al joc per mitjà de Robert Simón. A partir d’aquí, el Badalona va trepitjar la porteria de Carevic amb molta assiduïtat i va generar moltes oportunitats que no va poder arribar a materialitzar.

Cal estar molt satisfets per la manera com hem aconseguit la victòria
Javi García Pimienta
entrenador del barça b
Hem tingut oportunitats per, com a mínim, empatar el partit. El futbol no està sent just
Ramon Calderé
entrenador del badalona

Calderé s’exposa a una sanció

El tècnic del Badalona, Ramon Maria Calderé, va ser expulsat i s’exposa a una sanció que pot anar més enllà dels dos partits que normalment s’imposen per targeta vermella. El motiu és que va veure la resta del partit des del túnel de vestidors, segons va fer constar Carbonell Hernández a l’acta. A més, tot segons l’àrbitre, quan va ser expulsat li va dir a l’assistent: “Ets el millor d’aquí.” I quan va acabar el partit va repetir al trio arbitral “Estareu contents” diverses vegades.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)