Girona

Granell torna a ser l’aposta d’Eusebio per al carril

Treballador. El gironí va emparellar-se amb el veloç Iñaki Williams però va passar l’examen, de nou, amb molt bona nota. En estàtic, el mig esquerrà sempre va defensar bé el seu marcador

Àlex Granell va tornar a ocupar per segon matx consecutiu el carril esquerre. Les baixes de Mojica i Aday, lesionats de gravetat, i de Planas i Muniesa, ja a la recta final de les seves respectives lesions musculars, ja van obligar Eusebio Sacristán a fer servir l’esquerrà al carril en l’esquema habitual del 3-4-2-1. El gironí va passar el primer examen amb bona nota contra l’Atlético i ahir a San Mamés va tornar a complir a la perfecció. Granell va haver d’emparellar-se amb Iñaki Williams, un dels jugadors més potents i profunds de la lliga. En estàtic, el mig va controlar de meravella el seu marcador i només després de pèrdua en la possessió dels de Montilivi, amb més espais, va tenir algun contratemps per fer front a la velocitat de l’extrem, que va acabar substituït en el minut 62 i, resignat, va acabar tocat i sense fer un bon partit.

L’invent de Granell al carril podria haver-se acabat ja que Planas, en teoria, hauria d’estar disponible per a Eusebio Sacristán per al pròxim partit que el Girona disputarà diumenge vinent al Sánchez Pizjuán contra el Sevilla (a les 12 h), i és que el de Sant Celoni va provar d’incorporar-se al grup en la sessió de dissabte passat a Montilivi, un pas previ a estar a total disposició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)