Girona

El penúltim mur de l’elit

Sense puntuar. El Sevilla és, juntament amb l’Eibar, un dels dos únics equips contra els quals el Girona encara no ha aconseguit sumar des de l’aterratge a primera el curs passat

En la temporada passada, la de l’estrena a primera, el Girona només es va quedar sense sumar cap punt en els dos partits contra quatre equips de la lliga: el Barça, el València, l’Eibar i el Sevilla. Contra els dos primers, però, el Girona ja ha sucat en aquest inici de curs amb l’empat al Camp Nou (2-2) i la victòria a Mestalla (0-1). A més, en les 15 jornades que s’han disputat fins ara, el Girona ja s’ha enfrontat als tres equips ascendits aquest curs i ha aconseguit sumar contra tots. Contra el Valladolid va empatar a Montilivi en la primera jornada (0-0), després va empatar al camp de l’Osca (1-1) i en la desena jornada va superar el Rayo (2-1).

L’únic repte que el Girona encara no ha pogut superar tot i haver-s’hi enfrontat ja en dos cursos és l’Eibar, que per tercera vegada en l’elit va tombar el Girona en un partit boig a Montilivi (2-3). Per això el partit de diumenge al Sánchez Pizjuán serà un repte per als gironins, perquè els suposarà intentar superar el penúltim mur que se’ls ha resistit de moment a primera i l’únic contra el qual no ha sumat mai en la seva història, i és que contra l’Eibar el Girona ja s’hi havia enfrontat vuit vegades en la categoria de plata i curiosament no hi havia perdut mai, amb un balanç de cinc victòries gironines i tres empats. El cert és que la temporada passada al Girona li va anar d’un pèl, i és que va perdre per la mínima en els dos partits (0-1 a Montilivi i 1-0 al Pizjuán) i en els dos duels va tenir un penal per igualar el resultat. En la primera volta a casa Granell el va enviar al travesser en l’últim minut del partit, mentre que a domicili va ser Aday qui va assumir la responsabilitat però va topar amb un Sergio Rico que va firmar una actuació colossal.

El Sevilla se la juga avui

Un factor que jugarà a favor del Girona és que el Sevilla tindrà avui un partit vital per passar als setzens de final de l’Europa League, i és que necessita guanyar el Krasnodar al Sánchez Pizjuán. Si sumen els tres punts, els de Machín seran primers de grup, però si no guanyen el Standard de Liège en farà prou amb un empat contra el cuer per eliminar-los.

Eibar 0V 0E 2D
Sevilla 0V 0E 3D
Barça 0V 1E 2D
Betis 0V 1E 2D
Valladolid 0V 1E 0D
Osca 0V 1E 0D
Real Sociedad 0V 2E 1D
Atlético 0V 3E 0D
Athletic 1V 0E 2D
Madrid 1V 0E 2D
València 1V 0E 2D
Alavés 1V 0E 1D
Rayo Vallecano 1V 0E 0D
Màlaga 1V 1E 0D*
Llevant 1V 1E 0D
Getafe 1V 1E 0D
Leganés 1V 2E 0D
Vila-real 2V 0E 1D
Espanyol 2V 0E 1D
Deportivo 2V 0E 0D*
Las Palmas 2V 0E 0D*
Celta 2V 1E 0D *
Actualment a 2a divisió A
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)