2a divisió FEF

El municipal marcarà el camí amb dos partits vitals

Rivals directes. El Peralada rebrà dissabte el Castelló i dimecres que ve el València Mestalla, dos equips en descens, conscient que aquests resultats poden acostar o allunyar molt l’objectiu

Després de firmar una gran ratxa amb 8 punts de 12 de possibles, el Peralada ha vist com les dues últimes derrotes han tornat a encendre les alarmes. No pas pel joc ni tampoc pel fet d’haver perdut, i és que el Lleida (1-2) i l’Hèrcules (1-0) són d’aquells rivals contra els quals no et sents obligat a sumar en les previsions de principis de temporada, però sí perquè la salvació s’ha tornat a allunyar a 4 punts i la sensació és que la reacció no es pot fer esperar més. Sobretot, perquè el calendari que li ve ara al Peralada és una arma de doble tall, ja que els xampanyers jugaran dos partits a casa en cinc dies i tots dos contra rivals directes de la zona baixa. Dissabte la prova serà el Castelló, empatat a 13 punts amb el Peralada a la cua de la classificació, i dimecres, en el partit que es va haver d’ajornar per la pluja, els de l’Alt Empordà rebran el València Mestalla, dissetè amb 15 punts. “Després d’aquests dos partits, si aconseguim guanyar, ens trobarem en una situació molt més confortable i acabarem la setmana d’allò més bé, però si no ho fem ens quedarem en una situació realment complicada perquè ens veurem a baix de tot i a una distància més considerable que ara de la salvació”, valora el president del club, Miquel Llobet, conscient que en els quatre partits que queden de la primera volta l’equip ha de sumar més de quatre punts per superar els 17 del curs passat, que van obligar a fer una segona volta gairebé perfecta.

Per la importància dels partits el Peralada espera fer valdre el factor camp i guanyar per fi el primer partit del curs com a local, i si poden ser tots dos encara millor. “Fins ara no hem sabut aprofitar el valor de jugar a casa, tot i haver fet bons partits, però sempre ens falta el punt de sort necessari per guanyar”, analitza Llobet, que espera que el municipal de Peralada estigui més ple que mai en aquests partits per donar suport a l’equip, i que valora els condicionants que s’ha trobat l’equip fins ara: “A diferència de Machín, Eusebio confia molt en els joves del filial i que s’entrenin tant amb el primer equip i vagin convocats ens condiciona molt, però aquest és el nostre sentit de ser i és positiu que passi.”

LA VALORACIÓ

Després d’aquests dos partits pot ser que la setmana acabi d’allò més bé o que ens quedem en una situació realment complicada
No hem sabut aprofitar el factor camp tot i haver jugat bé tots els partits fins ara
Miquel Llobet
president del peralada

La presentació del futbol de base com a crida

Dissabte a partir de les tres de la tarda, abans del partit contra el Castelló (16 h), el Peralada farà la presentació de tots els equips de futbol de base. Els xampanyers han esperat a trobar una data assenyalada, i finalment han decidit apostar per aquest dia per intentar que tot el club es bolqui en el primer equip en el partit de després i que hi hagi una assistència de públic molt més alta de l’habitual, amb presència també de seguidors del Girona per animar el filial. “Esperem tenir més suport que mai”, assenyala el president, Miquel Llobet.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)