Girona

“Machín em va fer créixer”

Borja García. El migcampista recorda que els seus inicis a Girona amb l’ara tècnic del Sevilla no van ser fàcils i l’aprenentatge que li va suposar haver-se de guanyar un lloc al terreny de joc

Borja García s’enfrontarà aquest diumenge a Pablo Machín, el tècnic que més anys l’ha entrenat en la seva etapa professional i que el va fitxar per al Girona. El migcampista madrileny reconeix que els inicis a Montilivi sota la batuta del de Gómara no van ser fàcils, però que el record que li va deixar Machín és sobretot positiu. “Em va ajudar a créixer molt. Li estic molt agraït. És cert que van passar uns mesos fins que vaig obtenir la seva confiança i em va donar més minuts, però aquesta experiència em va anar bé. Em vaig saber guanyar el lloc i ho vaig haver de fer treballant molt més a la gespa, una qualitat que jo potser no tenia gaire i que ara és primordial. Ell em va inculcar aquesta idea de treballar molt més”, comenta el madrileny, que va tenir Pablo Machín com a entrenador durant tres temporades en què va viure l’ascens històric del Girona a la primera divisió.

Els camins se separen

Conscient que Pablo Machín coneix a la perfecció una plantilla com la del Girona, Borja García contraataca dient que ells també saben de memòria els mecanismes que utilitza el tècnic rival. Pel que fa al canvi d’aires de Machín, que va deixar el Girona per marxar cap a Sevilla, el migcampista també és contundent: “Quan fas una bona campanya, crides l’atenció d’altres equips. Ell va escollir anar al Sevilla, a un equip de més entitat, i molts de nosaltres hem decidit quedar-nos a Girona i confiar en un projecte que té molt marge de creixement. Volem continuar fent història en aquest club.”

D’altra banda, Borja García espera treure’s al Sánchez Pizjuán el regust amarg amb què van acabar el partit a San Mamés: “Van ser millors que nosaltres, però després de resistir tot el partit, que el desenllaç fos el que va ser –un penal dubtós en el minut 90 no revisat pel VAR– no agrada a ningú.”

Sessió a La Vinya

El Girona es va entrenar ahir al matí a La Vinya, en una sessió en què no van participar els cinc jugadors de camp lesionats, mentre que Bounou va fer una part de l’entrenament de porters. Pedro Alcalá, amb grip, no va poder exercitar-se.

EL PROTAGONISTA

Van passar uns mesos fins que vaig obtenir la seva confiança, però aquesta experiència em va anar bé i em va fer créixer
Ell va escollir marxar a Sevilla per créixer i molts jugadors hem apostat pel Girona
Borja García
migcampista del Girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)