Girona

“Els ingressos per jugar a Miami no estaven pressupostats”

El director general del Girona i president del consell d’administració, Ignasi Mas-Bagà, va anunciar que el Girona no havia pressupostat la partida d’ingressos que suposava disputar el partit contra el Barça el proper 26 de gener a Miami “per prudència”. El gerent va admetre que el club no havia rebut cap estimació d’ingressos en cap moment, i aquesta falta de claredat els va fer actuar amb cautela.

Mas-Bagà va reafirmar la posició del club respecte del partit als Estats Units, una posició al costat de la LFP: “Hem explicat coses quan ho podíem fer. Ja vam dir que el Girona apostava pel partit a Miami ja que això permetia créixer al club. Era una oportunitats per a l’entitat i estem aliats amb l’estratègia de la Lliga que ens donaria la possibilitat d’evolucionar, vendre millor els drets televisius, etc.”, analitzava el directiu.

Les maniobres del club

Des del moment que es va anunciar, per part de la Lliga, la disputa del partit a Miami, el Girona va oferir solucions als seus abonats, una “prioritat”, segons Mas-Bagà, que es mostrava convençut que el club havia actuat de manera eficaç: “Sabíem que no podíem deixar content tothom però sense saber si es jugaria o no el matx de manera definitiva vam oferir 6.000 entrades per al partit d’anada al Camp Nou, la rebaixa del 40% en l’abonament i 1.500 places de franc per viure la que hauria estat una experiència inoblidable”, sentenciava Mas-Bagà.

Hem explicat coses quan podíem. Estem aliats amb l’estratègia de la lliga que ens permetria créixer
Ignasi Mas-Baga
dir. general i president del consell d’administració
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)