Girona

Paik guanya números per entrar a la llista

Montes, a Peralada. El manresà jugarà avui amb el filial i el seu lloc en la convocatòria de Sevilla el podria ocupar el migcampista coreà

Amb les baixes per lesió de Muniesa, Planas, Roberts, Bounou, Aday i Mojica, Eusebio Sacristán continua necessitant tres jugadors del Peralada per completar la convocatòria. Suárez i Valery tenen el nom assegurat, però la tercera plaça està més oberta i en la llista que el tècnic de La Seca donarà aquest migdia es preveuen canvis. Per jugar a San Mamés l’escollit va ser Èric Montes, però el manresà jugarà aquesta tarda amb el filial –ell mateix ho va anunciar a les xarxes socials– i tindrà impossible viatjar amb l’equip cap a Sevilla. El principal candidat a entrar en el seu lloc és Paik, un dels que treballa més sovint a les ordres d’Eusebio juntament amb Andzouana –Paik pot jugar amb el Girona perquè ocupa la fitxa d’extracomunitari de Mojica–. Si finalment el tècnic el convoca, el coreà entraria en la llista per segona vegada aquest curs, després de viure des de la banqueta la derrota contra el Madrid a Montilivi (1-4).

Machín tindrà tres baixes

El Sevilla també arribarà amb baixes al partit de demà, i és que Pablo Machín no podrà disposar dels lesionats Aleix Vidal i Gonalons, ni tampoc amb un jugador important com és Franco Vázquez, que està sancionat. Tot i això, la millor notícia per a Pablo Machín és que per jugar contra el Girona ja podrà disposar del central danès Simon Kjaer, que no va poder entrar dijous en la llista però que en l’entrenament d’ahir es va reincorporar al grup.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)