Girona

Pablo Machín

Entrenador del Sevilla

“El Girona és molt difícil de superar”

El primer enfrontament contra el Girona des que va marxar de Montilivi serà especial per a Pablo Machín. “Només he estat en dos clubs, el Numància i el Girona. Són molts anys i quan acabi el partit ho podré expressar millor. Hem de diferenciar molt l’afecte que pugui tenir al club al qual em dec, el Sevilla. Estic al 100% amb la intenció de guanyar”, va explicar el tècnic 24 hores abans del duel. “Estic encantat de veure amics i companys, però des que xiuli l’àrbitre, a lluitar per la victòria”, va dir Machín, que ha crescut com a professional al mateix ritme que ho han fet diversos jugadors que avui seran rivals seus. “El Girona té molts i bons futbolistes. No només els trobo a faltar per ser bons jugadors, sinó per un vincle personal. Si soc aquí és gràcies a ells. Els trobo a faltar tots i els desitjo el millor a tots, excepte en aquest partit.”

Machín va elogiar la competitivitat del Girona. “Serà molt i molt complicat, perquè fins al darrer partit el Girona no havia perdut a camp contrari. Lluiten per Europa i hem de tenir clar que serà molt difícil perquè és un equip molt competitiu.” Els gironins no tenen el cartell d’altres equips, però el de Gómara espera que el públic del Sánchez Pizjuán faci un esforç: “L’afició sabrà que no ens enfrontem a un equip qualsevol. Aquest equip és molt difícil de superar, i la nostra afició ens farà costat des del començament fins al final. Estarem encantats de sacrificar-nos per brindar-los una victòria que es mereixen.” L’exentrenador del Girona preveu molta lluita. “Ens igualarem molt en totes les zones. El seu sistema és força semblant al nostre, sobretot quant a l’amplada. Hi haurà molts duels, i els que estiguin més encertats i guanyin aquestes disputes podran tenir més avantatges. Pel bé del futbol, els importants i determinants són els jugadors i la seva inspiració, qualitat i bon fer determinaran qui aconsegueix la victòria.” Machín coneix molt bé un equip amb molt poques cares noves respecte a la seva etapa i que manté el patró de joc. “Hi ha moltes similituds i molts jugadors són els mateixos. Els conec molt bé, però ells també em coneixen a mi perfectament, amb la qual cosa nosaltres podem donar unes línies o escenaris perquè els futbolistes sàpiguen què han de fer. Però és el talent el que marcarà les diferències.”

SENSE SECRETS

“Els conec molt bé, però ells també molt a mi. El talent marcarà la diferència”

EXJUGADORS SEUS

“Els trobo a faltar, perquè són bons i pel vincle personal. Soc aquí gràcies a ells”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)