3a divisió FEF

L’Ascó, condemnat per una mala segona meitat

Encert. El Terrassa s’endú el triomf gràcies a les ocasions després del descans

ascó 1 terrassa 3

ASCÓ:Sergio López, Pato (Bernat, 77’), Argilaga, Artur, Josep Ramón, Bertomeu, Sardà, Xavi Jaime, Joan Domingo (Dani Pujol, 72’), Marcel Messeguer i Masqué (Peke, 61’).TERRASSA:Ortega, Pallàs, Sergi Valls, Guzmán, Sergi Arranz (Balboa, 78’), Coro (Imaz, 83’), Serramitja, Daisuke (Álex Fernández, 46’), Carreón, Yayá i Nils Puchades.GOLS:0-1 (49’) Coro. 0-2 (68’) Coro. 0-3 (71’) Serramitja. 1-3 (91’) Bertomeu.ÀRBITRE:Fernández Quintero.T.G.:als locals Masqué i Messeguer; als visitants Yayá i Valls.PÚBLIC:225 espectadors al Municipal d’Ascó.

La ratxa a casa de l’Ascó continua sent una llosa enorme en el conjunt verd, que suma la setena derrota en vuit partits a casa en la temporada, un fet que el manté en zona de descens. El Terrassa va fer fortuna gràcies a la seva eficàcia en la segona meitat, en què va aprofitar la manca de concentració dels locals per colpejar. Després d’un primer temps igualat, Coro va decantar la balança en una acció lliure de marcatge. En plena reacció local, Coro va fer el segon i va deixar el partit vist per a sentència. Serramitja va ampliar l’avantatge i Bertomeu el va maquillar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)