2a divisió FEF

Collado para els peus al líder

2a divisió B. La diana del jugador del Barça B en el temps afegit tanca la imbatibilitat del Lleida a domicili en un xoc en què els blaugrana acaben obtenint un premi merescut

barça b 2 lleida 1

BARCELONA B:Iñaki Peña, Wague, Araujo, Chumi, Guillem, Busquets, Carles Pérez (Cuenca, 90’), Riqui Puig (Mingueza, 90’), Mujica, Collado i Ballou (McGuane, 79’).LLEIDA:Pau Torres, Dalmau, Joan Oriol, Albístegui, Tano, Trilles, Cano (Josimar, 84’), Calavera (Noel, 77’), Pedro (Jaime, 85’), Juanto i Musa.GOLS:1-0 (40’) Carles Pérez. 1-1 (48’) Joan Oriol. 2-1 (90’) Collado.ÀRBITRE:Pinto Herrera.T.G.:Als locals Wague, Chumi, Peña, Collado i Mujica; als visitants Musa, Calavera, Joan Oriol i Trilles.T.V.:Als tècnics dels dos equips García Pimienta i Albadalejo.PÚBLIC:1.651 espectadors al Miniestadi.

Res d’equip jove o d’any frontissa. El Barça B mossega. Que li preguntin al Lleida que arribava ahir al Miniestadi sense haver perdut en cap partit a domicili i va acabar sucumbint als encants dels nois de García Pimienta. Perquè els blaugrana no només apel·len al futbol bonic i al seu ADN, també tenen la dosi d’oportunisme necessària per endur-se punts que fan la diferència a l’hora d’aspirar a la quarta posició. Fa quinze dies va ser Araujo qui es va vestir d’Alexanko per assegurar un empat contra el València Mestalla en el temps afegit, i ahir va ser el sabadellenc Àlex Collado que amb la seva prodigiosa esquerra va aprofitar un error de la defensa blava per assegurar un triomf que els acosta a la promoció d’ascens. Els blaugrana van desafiar el líder i li van treure els punts a l’últim instant.

El Barça va començar executant el seu pla de partit a la perfecció manegant la pilota al seu gust en els primers compassos del partit. Aquest domini va donar el premi del gol a Carles Pérez amb un xut des de la frontal que va superar Pau Torres. Abans el porter ja havia actuat en diverses oportunitats de l’atacant local.

En la segona meitat, el Lleida va millorar les seves prestacions ajudat per un gol matiner de Joan Oriol. El lateral esquerre va culminar una acció personal dins de l’àrea. La tensió es va apoderar del partit i l’àrbitre, que no havia amonestat ningú fins al moment, va començar a treure targetes a tort i a dret. En aquest context són els equips veterans els que solen pescar, però el Barça B va estar més atent. Ja en el segon temps va estar a punt de decantar el marcador però la fusta es va interposar en les rematades de Chumi i Pérez. Però en el temps afegit, i després d’un altre pal del Lleida, Collado va controlar un mal refús de la defensa visitant i va marcar el gol del triomf.

ELS VESTIDORS

Estic molt content pel partidàs que hem fet. La primera part ha estat espectacular
Javi García Pimienta
entrenador del barça b
En el segon temps hem intentat fer un pas endavant i després hi ha hagut diferents fases
Gerard Albadalejo
entrenador del lleida

Els dos tècnics acaben el partit expulsats

Fins a la meitat del segon temps el partit havia transcorregut per una certa normalitat però a partir del minut 60 tot es va anar escalfant. Les nou amonestacions que va ensenyar l’àrbitre van ser en la darrera mitja hora de partit. També va haver-hi ball de targetes entre les dues banquetes, ja que tant el tècnic local, Javi García Pimienta, com el visitant, Gerard Albadalejo, van ser expulsats per una discussió entre tots dos, tal com va reflectir Pinto Herrera en l’acta del partit. Tots dos entrenadors s’enfronten a dos partits de suspensió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)