2a divisió FEF

Que no només sigui el Lleida

2a divisió B. El Cornellà i el Sabadell aspiren a entrar en la zona de promoció i acompanyar així el conjunt blau, únic representant català en la zona noble que ahir va perdre la imbatibilitat

El Lleida va perdre ahir la imbatibilitat al Miniestadi, però és, de moment l’únic equip català que està, actualment, en posicions de promoció d’ascens. I precisament somien en colar-se en la zona noble el filial del Barça, l’equip que el va derrotar ahir, i dos conjunts catalans més: el Cornellà i el Sabadell, que tenen l’Atlètic Balears, l’equip que marca la frontera, a només tres punts.

A només un partit de distància del quart classificat, tant els verds com els arlequinats saben que en qualsevol moment poden assaltar la zona noble, però també són conscients que no poden fallar gaire. Ja ho han fet prou en un inici de curs irregular, però que han sabut reconduir a temps. I per seguir en el bon moment actual, el Cornellà visitarà el filial de l’Espanyol, un altre dels conjunts del Principat que s’ha mogut en la meitat alta de la taula des de l’inici del curs. “Visitem un camp complicat, però en aquest tipus de partits la clau és ser valent”, va dir en la prèvia el tècnic dels del Baix Llobregat, Xavi Calm, que no podrà comptar amb els lesionats Manucho, Monterde i Gaspar, ni amb el sancionat Goldar. “El Cornellà arriba en el seu millor moment; haurem de jugar molt bé per poder competir”, va replicar el seu homòleg en la banqueta blanc-i-blava.

El Sabadell, l’altre conjunt del Principat amb aspiracions ambicioses se les veurà, a casa, contra l’Alcoià. Els de Toni Seligrat, que viuen unes muntanyes russes aquesta temporada, han tornat a recuperar el bon moment amb dues victòries consecutives, que els han permès tornar a mirar cap amunt. “Una de les coses que estic percebent és que la gent té moltes ganes de play-off. Però ara se n’ha de parlar poc, és una cosa que ha d’arribar com a conseqüència de fer les coses bé”, va dir el tècnic, que tindrà la baixa destacada d’Édgar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)