Girona

Un canvi desvirtuat

Pega. Eusebio vol agitar l’equip amb l’entrada de Doumbia, modifica el sistema a un 4-4-2, però el davanter es lesiona en la primera jugada i la idea no es plasma

Amb tot en contra al Sánchez Pizjuán, Eusebio Sacristán va intentar donar una volta de cargol al Girona i, a falta de 20 minuts, amb 2 a 0 en el marcador i amb el Sevilla sent amo i senyor de l’enfrontament, va donar entrada a Seydou Doumbia i va canviar l’esquema. El tècnic de la Seca volia dotar el seu conjunt de més presència ofensiva i va prescindir d’un central, va passar a una defensa de 4, va deixar la línia de mitjos amb 4 integrants i va posar dos davanters; un sistema 4-4-2, per intentar agitar el partit. La idea, però, no es va poder plasmar plenament ja que l’atacant ivorià va durar 10 minuts sobre la gespa i, d’aquests, només va estar en condicions durant 30 segons.

I és que la pega que persegueix el conjunt gironí en forma de lesions no cessa i ahir va tocar-li el rebre a Doumbia. Tot just entrar al camp, l’atacant africà es va ajuntar amb Stuani, amb qui va formar tàndem, i va fer una desmarcada de ruptura a l’esquena de la defensa sevillista que va desembocar en una precisa passada llarga d’Aleix Garcia, que va deixar-lo sol davant Vaclik, i encara que forçat no va poder connectar una rematada i, a més, en l’acció es va fer mal a la cama esquerra. Des d’aleshores, el 22 del Girona, adolorit, ja no va tornar a aparèixer i, coixejant, va aguantar i va intentar aportar fins que no va poder més. El pla d’Eusebio, doncs, amb Doumbia llastat, va quedar totalment desvirtuat.

No li va quedar més remei, al preparador de l’equip gironí, que substituir-lo, però va desfer el canvi de dibuix, ja que per al tram final –corria el minut 81– no va insistir donant entrada a un altre davanter com ara el Choco Lozano. En el lloc de Doumbia va entrar Granell, que es va incrustar al mig del camp per reforçar la medul·lar.

Un cop

L’entrenador del conjunt gironí va explicar que Doumbia té un cop a la cama, però no va oferir cap més detall de la lesió d’un futbolista que, pel que sembla, podria unir-se a la infermeria a Muniesa, Mojica, Planas, Bounou, Aday i Roberts.

INFORTUNI

L’atacant ivorià va fer-se mal a la cama esquerra només d’entrar, en el minut 71

NOU DIBUIX

L’objectiu era jugar amb dos puntes: ell i Stuani, però l’africà, coixejant, va durar 10 minuts

DESFET

El substitut del 22 del Girona no va ser un altre davanter com ara Choco, sinó Granell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)