Nàstic

Arriba el segon reforç, i se n’esperen més

Nàstic. Thioune dona més alternatives, com Imanol, al mig del camp de l’equip grana, que també vol apuntalar la defensa i posicions més ofensives

El Nàstic tenia clar que aprofitaria l’hivern per canviar la cara a l’equip i, de fet, encara no ha arribat el mercat de gener i el club grana ja ha fet dues incorporacions per reforçar la plantilla. Després de l’obtenció de la cessió, fa un mes, del migcampista Imanol García (Osasuna), el Nàstic va tancar ahir el fitxatge d’un altre futbolista per al centre del camp, el pivot senegalès Ousseynou Thioune, que ahir mateix ja es va entrenar amb el seu nou equip. De 25 anys, Thiouene viurà la primera experiència en el futbol europeu, ja que les tres últimes temporades ha militat a l’Ittihad Tànger del Marroc, al qual va arribar provinent del seu país. L’internacional senegalès ha signat fins a final de temporada, amb dues més d’opcionals.

Ousseynou Thioune ocuparà una de les fitxes lliures de què disposa el Nàstic però no podrà debutar fins al gener, a diferència d’Imanol, que va jugar de seguida perquè substituïa el lesionat de llarga durada Arzo. El fitxatge de Thioune té a veure, en part, amb les lesions que ha tingut el també pivot Ramiro Guerra, que amb prou feines ha jugat, que torna a ser baixa i que podria ser retornat en el mercat d’hivern al Vila-real. Viti, del filial, ha tingut més protagonisme del previst –amb bona nota– en una demarcació en què també hi ha Rocha, Javi Márquez i Fali, últimament més utilitzat com a central. Thioune és descrit pel Nàstic com “un pivot hàbil, amb visió de joc i que treballa especialment la sortida de pilota en el joc ofensiu”. També té contundència en el joc aeri i capacitat per guanyar les pilotes dividides.

La direcció esportiva, amb Arnal Llibert i Antonio Prieto, continua treballant per reforçar la plantilla. Es necessita, sobretot, apuntalar la defensa amb un central i un carriler per fer la competència a Coris a la banda dreta, però també es busca algun mitjapunta. Amb tantes entrades, caldrà donar baixes, amb Omar Perdomo, Abeledo, Dumitru i Cadamuro com a grans candidats a deixar el club tarragoní.

A LA MEDUL·LAR

El Nàstic el veu com un pivot hàbil que pot donar sortida al joc ofensiu

DES D’ÀFRICA

Thioune és un internacional senegalès de 25 anys que prové del Marroc

Imanol García: “Ara som més compactes”

Imanol va arribar al Nàstic fa un mes i des de llavors ha vist una evolució en l’equip grana. “Ara som més compactes i seriosos, intentant no concedir res al rival. És bàsic per guanyar partits”, afirma el migcampista navarrès, que valora la importància de la victòria de la victòria al camp de l’Extremadura: “Ens reforç mentalment i ens fa tenir esperança per als propers partits.” El següent, divendres al camp del Mallorca. “Una altra victòria ens reforçaria molt”, diu Imanol, ocupat, assegura, a fer més fàcil l’aterratge a Ousseynou Thioune.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)