Girona

La primera cita promet

Del 2019. El Girona farà pagar entrada per primera vegada als seus abonats, però els ha fixat preus de 15, 20 i 25 euros per la visita de l’Atlético en l’anada dels vuitens de copa, el 9 de gener

El Girona abaixarà divendres la persiana del 2018, amb el duel contra el Getafe a Montilivi (19.30 h), i començarà el 2019 visitant el Llevant al Ciutat de València, el divendres 4 de gener (19 h). Al cap de cinc dies, arribarà la primera cita del 2019 a Montilivi. És el retorn de l’Atlético de Madrid, ara en l’anada dels vuitens de final de copa, el sostre del Girona en la competició. El club blanc-i-vermell ha fixat els preus per al primer partit que els abonats no tenen inclòs en l’abonament des de l’aterratge a la màxima categoria –a part de no programar cap jornada econòmica en la lliga, el curs passat l’equip no va superar la primera eliminatòria de copa, inclosa en el carnet– i, a més de fixar-los preus entre un 50% i un 60% més barats que la resta de públic, els ofereix la possibilitat d’adquirir dues entrades més.

Les entrades per al Girona-Atlético valen 30 euros als gols (15 per als abonats), 40 euros a preferent (20 per als abonats), 45 a preferent coberta (20 per als abonats) i 60 a tribuna (25 per als abonats). En comptes de comprar una entrada amb el seu carnet, els abonats poden activar el seu abonament –amb el qual podran entrar com fan sempre en la lliga, si han pagat– fins al diumenge 23 de desembre a les 12 de la nit. Si deixen passar aquest termini, el seu seient quedarà alliberat. A partir del dia 24, i fins al dijous 27 a les 12 del migdia, cada abonat podrà comprar amb preferència dues entrades més, als mateixos preus. I a partir del dia 27, s’obrirà la venda per al públic en general.

Tot i que tothom hagi de passar per caixa, el club espera un bon ambient a Montilivi, tant per l’entitat del rival com per ser al sostre del club en la competició. En la tornada dels setzens de final contra l’Alavés, hi va haver 9.290 espectadors a Montilivi.

El pagament de la quota

El partit de pagament per a tothom coincideix amb el període en què els socis del Girona han de pagar la seva quota. És un pas obligat per a tots els abonats, que en l’estrena a primera van tenir el carnet de soci de franc. La quota és de 50 euros per als adults i sèniors, de 30 euros per als júniors i de 10 euros per als infantils. Per als pagaments domiciliats, el Girona va oferir tres dates –el 15 de desembre, el 4 de gener i l’1 de febrer– per girar el rebut.

EL TERMINI

Els abonats tenen temps fins al dia 23 per mantenir el seu seient, que si no serà alliberat

AMB AFEGIT

Entre el dia 24 i el 27, els abonats podran comprar dues entrades més al mateix preu
ABONATS NO ABONATS
15 euros Gols 30 euros 20 euros Preferent 40 euros 20 euros Preferent coberta 45 euros 25 euros Tribuna 60 euros
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)