Nàstic

Un sol gol el mes de desembre

Nàstic. L’equip grana ha arribat a l’aturada nadalenca pitjor que mai en atac, ja que només ha fet un gol els quatre últims duels. És una de les assignatures que caldrà millorar amb el nou any

Entre les moltes coses que haurà de millorar el Nàstic el 2019 hi ha l’aspecte ofensiu. L’equip grana ha arrossegat problemes en atac des de l’inici de la competició, però s’han aguditzat en l’últim mes, ja que en tot el desembre només ha estat capaç de marcar un gol. Va ser el que li va donar el triomf al camp de l’Extremadura (0-1). Els altres tres partits, derrotes contra el Numància (3-0), el Granada (1-0) i el Mallorca (2-0).

La idea en el mercat d’hivern és incorporar uns quants reforços. De fet, ja han arribat a Tarragona els migcampistes Imanol García i Ousseynou Thioune, i se n’esperen uns quants més. Malgrat els mals números ofensius –12 gols en els 19 partits–, la davantera no és la línia prioritària a l’hora de fer incorporacions, ja que el Nàstic busca, sobretot, reforçar el lateral dret i l’eix de la defensa. Això sí, també calen retocs per a la zona de creació ofensiva i la segona línia d’atac. Al davant, el Nàstic continua confiant en Luis Suárez, Manu del Moral, Ike Uche i Manu Barreiro, tot i que entre tots quatre només han fet sis gols. La idea és que apuntalant les zones ofensives del mig del camp l’equip millori en atac.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)