Nàstic

La reforma continua

Nàstic. El club grana obté la cessió de lateral dret de l’Espanyol Pipa i negocia amb el Lleida el fitxatge del central Tano Bonnín. El mercat d’hivern també ha de portar reforços en atac

El Nàstic ja ha fet oficials dos reforços per a la segona part del campionat, tres comptant-hi Imanol García, incorporat al novembre aprofitant la lesió de llarga durada de César Arzo. Després de lligar el fitxatge del mig centre senegalès Ousseynou Thioune, el club grana va anunciar ahir la cessió, per part de l’Espanyol, del lateral dret Gonzalo Ávila, conegut en el món del futbol com a Pipa. El recorregut i la projecció ofensiva del jugador d’Esparreguera el fan apte per al carril dret en l’habitual sistema de tres centrals i dos laterals profunds d’Enrique Martín. Pipa, de 20 anys, tindrà la competència de Sebas Coris en una posició per a la qual Pol Valentín queda relegat a un segon pla. Pipa va mostrar molt nivell en les dues temporades anteriors al filial de l’Espanyol, de manera que l’estiu passat va fer el salt al primer equip blanc-i-blau. A primera divisió, però, no ha tingut l’oportunitat de debutar, i per això la direcció esportiva de l’Espanyol ha aprofitat el mercat d’hivern per cedir-lo per tal que disposi dels minuts necessaris.

La direcció esportiva del Nàstic, amb Arnal Llibert i Antonio Prieto, al capdavant, continua treballant per reforçar un equip que necessita canviar molt en la segona part del campionat si vol aspirar a una permanència que ara mateix sembla complicada. De moment, estan negociant amb el Lleida el fitxatge del central Tano Bonnín, que té experiència a primera i segona A amb l’Osasuna. El club del Segrià, però, no el deixarà marxar sense una compensació econòmica.

Aquestes primeres quatre incorporacions deixarien bastant resolta la línia defensiva, així com el doble pivot, de manera que el Nàstic se centrarà, quan l’operació de Tano Bonnín es tanqui, a apuntalar la zona més ofensiva. El club grana busca algun futbolista per a la segona línia d’atac, on jugadors com ara Omar, Dumitru, Abeledo i Morente no han donat bon resultat, i no es descarta algun retoc per a la punta d’atac.

MÉS NECESSITATS

El Nàstic voldria apuntalar la segona línia d’atac i fer algun retoc al davant

EN PROGRESSIÓ

Pipa va fer el salt al primer equip blanc-i-blau a l’estiu, però no hi ha debutat
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)