Girona

Eusebio: “Hem de mantenir les senyes d’identitat”

Muniesa i el juvenil Pachón, novetats del Girona per visitar demà el Llevant (19h)

Marc Muniesa, un cop recuperat de la lesió muscular, i el juvenil Àlex Pachón són les novetats del Girona per enfrontar-se demà al Llevant al Ciutat de València (19h). Muniesa substitueix en la convocatòria Pere Pons, lesionat, i Pachón entra per Kevin Soni, sancionat. Carles Planas i Seydou Doumbia continuen sense estar a punt. Amb només quinze jugadors del primer equip disponibles, Eusebio ha citat Valery i Paik (Peralada), a més de Pachón.

La convocatòria

Bounou, Gorka Iraizoz; Bernardo, Ramalho, Juanpe, Muniesa, Alcalá, Pedro Porro, Granell, Douglas Luiz, Aleix Garcia, Borja García, Portu, Stuani, Choco Lozano, Valery, Paik i Pachón.

La mentalitat

“Pretenem que l’equip continuï mostrant les senyes d’identitat que té. Amb mentalitat, competint molt bé, mostrant-se sòlid i dificultant la feina als rivals”, ha comentat Eusebio Sacristán. “Estem il·lusionats amb el que ens espera, sabent que hi ha molta igualtat i que s’ha de competir bé.”

El rival

“El Llevant és un equip que fa les coses molt bé, amb una línia que ja ve del final de la temporada passda. És un equip amb molta arribada, amb qualitat al mig del camp, capaç de generar ocasions i fer gols”, ha explicat l’entrenador del Girona

Esperant un carriler

Reforçar el carril és una prioritat per al Girona, però l’equip començarà a competir sense fitxatge. “No em preocupa, perquè sé que la direcció esportiva hi està treballant. Tampoc ha de ser una opció simplement per omplir el buit o de manera precipitada. Per tant, tranquil·litat, i confiança també en tot el q tenim a la plantilla”, ha assegurat Eusebio.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)