Nàstic

El Nàstic respira amb un triomf imprescindible (1-0)

2a divisió A. Fali ha fet el gol dels grana amb un gran llançament de falta just després de l’expulsió del visitant De Las Cuevas (59’)

Al Nàstic només li valia la victòria aquesta tarda contra un rival directe, el Còrdova, i l’ha aconseguida, no sense patiment (1-0). Els tarragonins s’han endut tres punts que no els treuen de l’última posició però els permeten respirar gràcies a un gran gol de falta de Fali, just després de l’expulsió del visitant De las Cuevas (59’).

El Nàstic ha començat intens el partit, amb pilotes a l’àrea rival buscant el joc aeri de Manu Barreiro i la mobilitat de Luis Suárez. No n’ha tret fruit i, mica en mica, el Còrdova ha igualat el duel, amb més possessió.

La primera fase de la segona meitat també ha sigut igualada, fins que ha arribat la jugada decisiva, en una pèrdua de pilota de De las Cuevas, que ha fet falta sobre Luis Suárez sent l’últim jugador, de manera que ha estat expulsat. Fali ha transformat el llançament de manera magistral. En els següents minuts, el Nàstic ha tingut ocasions per fer el segon gol, però com que no ha sentenciat no ha pogut evitar uns últims minuts de patiment per lligar un triomf clau.