2a divisió FEF

Per fi es fan tots els passos

Remuntada. El Peralada va capgirar el resultat per primer cop a 2a B després de quedar-se a mig camí en cinc partits a casa aquesta temporada

La victòria del Peralada contra l’Eixea va permetre als xampanyers trencar un mur que l’acompanyava i que reforça la confiança de l’equip. I és que per primera vegada els de Chicho van acabar guanyant un partit que havien començat perdent, gràcies a les dianes de Pau Miguélez i Andzouana. “Era important remuntar de veritat, perquè altres vegades ens hem sobreposat a resultats adversos però hem acabat empatant. Aquesta victòria és un cop de moral important per al vestidor, perquè ho necessitava, i això ens farà més forts”, va reconèixer Chicho al final del partit. De fet, la de diumenge va ser la primera remuntada del Peralada en la temporada i mitja que fa que és a 2a B, i és que en les 16 victòries anteriors –13 el curs passat i 3 aquest– els xampanyers sempre havien començat el partit guanyant.

D’aquesta manera, contra l’Eixea es va completar una pel·lícula que de moment sempre s’havia quedat a mig camí, sobretot aquesta temporada. I és que en aquesta primera volta el Peralada havia assaborit la remuntada en cinc partits a casa –contra el Conquense, l’Atlètic Balears, l’Ebre, el Cornellà i el Lleida–, però tot i igualar el marcador després de començar perdent mai havia acabat de capgirar el resultat. De fet, contra l’Ebre i el Lleida els xampanyers fins i tot van acabar amb les mans buides perquè després d’empatar el partit els visitants van tornar a colpejar amb l’1-2 definitiu. En canvi, contra el Conquense, l’Atlètic Balears –on va igualar el marcador dues vegades– i el Cornellà, el Peralada va estar ben a prop de guanyar després d’empatar, però es va haver de conformar amb només un empat.

Peralada-Conquense 1-1
Moha va empatar en el 84’, set minuts després del gol de penal de Jairo, però tot i tenir ocasions per fer el 2-1 l’empat ja no es va moure.
Peralada-Atl. Balears 2-2
Andzouana va fer l’1-1 en el 22’ just després d’encaixar el 0-1 i en el tram final (81’) Pachón va tornar a igualar el partit amb el 2-2 definitiu.
Peralada-Ebre 1-2
Soni va igualar el gol matiner de l’Ebre només de començar la segona part, però poc després els visitants van fer el gol de la victòria.
Peralada-Cornellà 2-2
Després que el Cornellà capgirés el gol inicial de Soni i es quedés amb deu Montes va fer el 2-2 (76’) i el 3-2 va estar a tocar, però no va arribar.
Peralada-Lleida 1-2
Pau Miguélez va fer l’empat a un de penal en el 51’, però les esperances es van esvair aviat perquè l’1-2 definitiu va arribar dos minuts després.