2a divisió FEF

Dues trajectòries diferents per a un objectiu en comú

En el bon camí. L’Olot i el Peralada acaben la primera volta deixant bona boca i fora del descens. Els dos gironins han signat les millors primeres meitats de lliga competint en la categoria

L’Olot i el Peralada han tancat deixant bona boca la primera volta del campionat de lliga del grup tercer. Els dos representants gironins en la categoria de bronze han traçat dues trajectòries diferents que els han dut fins a l’objectiu momentani d’estar fora de les posicions de descens directe i de promoció de permanència. Els de la Garrotxa han estat més regulars, i ja d’entrada van aprofitar la inèrcia de la magnífica segona volta del curs passat culminada amb el gol in extremis de Roger Barnils contra l’Elx. Pel que fa als de l’Alt Empordà, la planificació a contrarellotge i una pretemporada atípica han fet que els xampanyers hagin anat de menys a més fins a acabar fora de les posicions fatídiques just en l’última jornada de la primera volta.

L’Olot s’hi llueix

Amb la continuïtat de la majoria de la plantilla i el cos tècnic i amb la incorporació de peces bàsiques per augmentar la competitivitat, els olotins han consolidat encara més el 3/4/2/1, amb les seves variants, per solidificar-se més com a conjunt. L’Olot ha acabat la primera meitat de la lliga com el segon equip menys golejat, amb 14 dianes, dues menys que l’Hèrculès (12) –és qui menys n’ha encaixat a domicili (4)–, i actualment passa la millor ratxa d’un equip en el grup, amb deu jornades sense conèixer la derrota –tres victòries i set empats.

L’equip dirigit per Raúl Garrido ha superat, gràcies als 27 punts, els registres de la primera volta del curs 2014/15, fins a l’actualitat la millor del club (24), fet que li ha permès estar més a prop del play-off d’ascens (5 punts) que del descens directe (7).

En línia ascendent

Ja amb les peces més consolidades, el Peralada comença a carburar. De fet, els xampanyers, que van entrar en descens en la quarta jornada, n’han sortit setze enfrontaments després. A l’equip dirigit per Chicho Pèlach li va costar deu jornades guanyar el primer partit, però dues sèries de vuit punts de dotze possibles li han permès alçar el vol i treure el cap del descens per afrontar una segona volta amb marge de millora dels 21 punts actuals, que han permès firmar també la millor primera volta en la categoria –el curs passat, en la primera de la història, els peraladencs van sumar-ne disset amb Arnau Sala com a tècnic.

Els empordanesos han utilitzat ja 22 jugadors, i és que les demandes del primer equip per culpa de les baixes han obligat Chicho Pèlach a utilitzar amb regularitat juvenils com Àlex Pachón o Jofre Cherta. Sobretot el primer, està ajudant a pal·liar les mancances de l’equip amb el gol.

L’equip creix cada dia i les sensacions són bones, ens falta traduir-ho amb més resultats. Sabem que serà complicat, però la inèrcia és bona
Ens ha costat arrencar tal com va anar l’estiu i el fet de tenir un bloc jove
Narcís ‘Chicho’ Pèlach
Entrenador del peralada
Posició / Punts
7è (27p.)
Gols a favor
19
Gols en contra
14
Màx. golejador
Marc Mas (5)
Golejadors diferents
10
Jugadors utilitzats
19
Més minuts jugats
Alan Baró i Xavi Ginard (1.710 minuts)
Targetes grogues
39
Targetes vermelles
1
Més targetes grogues
Masó (7)
Posició / Punts
13è (21p.)
Gols a favor
19
Gols en contra
22
Màx. golejador
Pau Miguélez (6)
Golejadors diferents
9
Jugadors utilitzats
22
Més minuts jugats
Andzouana (1.426 minuts)
Targetes grogues
49
Targetes vermelles
3
Més targetes grogues
Kevin Soni i Èric Montes (6)

LA VALORACIÓ DELS TÈCNICS

El repte és repetir-ho en la segona meitat. Ja vam dir que volíem créixer i ens queden uns setze punts per complir l’objectiu
Els números diuen que som sòlids en defensa i un bloc difícil de superar
Raúl Garrido
Entrenador de l’Olot

OLOT

Ha estat regular i es troba més a prop del quart (5) que del descens (7)

PERALADA

Li va costar vèncer en 10 jornades però ha acabat molt bé (8 punts de dotze)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)