Girona

Eusebio: “Tal com treballem, confiem que ens arribarà el premi”

Pere Pons és la novetat de la convocatòria per rebre demà l’Alavés (18.30h)

El Girona rep demà l’Alavé a Montilivi (18.30h), en l’últim partit de la primera volta. Ho fa després de cinc jornades sense guanyar, amb 3 punts dels últims 15 en joc. “Estem fent moltes coses bé. Hauríem pogut guanyar algun d’aquests partits. I amb la mentalitat amb què estem fent les coses, confiem que ens arribarà el premi aviat”, ha comentat Eusebio Sacristán. El tècnic elogia l’Alavés i espera un partit molt exigent, tot i que els bascos arribaran a Girona sense Ibai, traspassat a l’Athletic, ni Jony, lesionat. “És un equip molt intens i amb molta determinació”, ha explicat l’entrenador del Girona.

Pere Pons, recuperat d’una lesió muscular, és la novetat principal de la convocatòria del Girona, i Eusebio ha reconegut que veu el jugador a punt per ser titular. Respecte a l’últim partit de lliga, contra el Llevant, el migcampista de Sant Martí Vell i Doumbia entren per Paik i Pachón, del filial.

La convocatòria

Bounou, Gorka Iraizoz; Bernardo, Ramalho, Juanpe, Alcalá, Muniesa, Porro, Valery, Granell, Aleix Garcia, Pere Pons, Douglas Luiz, Borja García, Portu, Stuani, Choco Lozano i Doumbia.

Bounou, a punt

El Girona és a punt de fer oficial la continuïtat del porter Yassine Bounou, que acabava contracte al juny. “Quan es concreti la notícia, serà bona per tots, perquè estarem més tranquils i contents”, ha apuntat Eusebio.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)