3a divisió FEF

A la velocitat del Figueres

3a divisió. La Unió visita l’Europa (17 h) amb l’objectiu de controlar el ritme del partit i evitar el màxim perill d’un dels equips més ràpids de la lliga

El Figueres passa per un moment difícil de valorar: d’una banda fa tres jornades que no guanya però també és cert que dels últims cinc partits només n’ha perdut un. “Competim i fem moltes coses. Ens volem retrobar amb la victòria perquè reforçaria la feina que estem fent”, explica el tècnic Joan Esteva. L’objectiu de tornar a sumar de tres en tres passa per un terreny de joc gens fàcil, el Nou Sardenya de l’Europa. Els escapulats van passar per un octubre i novembre d’efervescència i això els va acostar a la zona alta. Dues derrotes, tres empats i una victòria els han frenat en la seva ascensió però el repte de vèncer a Gràcia continua sent complicat. El tècnic de la Unió hi veu una tasca important a fer: evitar la velocitat dels seus homes d’atac. “És un rival que no busca elaborar gaire amb la pilota sinó que treu profit de les transicions ràpides. Ho haurem d’intentar frenar controlant la possessió i que el ritme el marquem nosaltres. Un dels principals problemes per fer-ho però és el terreny de joc, ja que és una superfície irregular i amb mal estat i complica que es pugui jugar bé per terra”, desgrana Joan Esteva, que va dirigir l’Europa durant gran part de la temporada 2016/17 –va arribar el novembre del 2016– i 2017/18, quan en va marxar el mes d’abril passat.

Moltes baixes

Per a aquest duel, la plantilla estarà molt minvada d’efectius ja que al lesionat Joan Pons també s’hi afegeixen Xavi Ferrón i Dan Coll. Tena serà dubte fins a l’últim moment mentre en l’apartat de sancionats també hi destaca un nom, el de Sergi Romero. El central es perdrà els primers minuts de la temporada amb la Unió.

LA PRÈVIA

L’Europa no busca elaborar amb la pilota sinó que treu profit de les transicions ràpides. Mirarem d’imposar el nostre joc
Competim i fem moltes coses bé però ens volem retrobar amb la victòria al més aviat possible
Joan Esteva
Entrenador del Figueres

“Reforçar-se seria el més adequat”

Amb la sortida de Carles Puig, la lesió de llarga durada de Joan Pons –es troba en la recta final–, i els imprevistos de cada jornada, Esteva té clar que s’han de fer moviments: “La sensació és que anem justos d’efectius tenint en compte l’exigència de la segona volta. Seria adequat fer algun reforç. La situació és diferent que fa unes setmanes enrere i treballem per incorporar algun jugador.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)