Reus

“Oliver mou més d’una opció”

L’optimisme de Bartolo. El tècnic roig-i-negre és conscient que el club té poc marge, però creu que els diners arribaran els propers dies i afirma que el 0-3 de Màlaga va demostrar a possibles inversors que l’equip està viu

Xavi Bartolo és el portaveu oficiós del club i la veu de l’optimisme. Com en els últims divendres de compareixença de premsa de prèvia dels partits, al tècnic de Bellvís li va tocar ahir radiografiar el moment del Reus. Bartolo va ser realista, recordant que el club té poc marge perquè dimarts que ve el jutge de disciplina social de la Lliga ha de resoldre l’expedient administratiu que té obert al club a causa dels impagaments a jugadors, tècnics i treballadors, i que podria acabar amb la retirada de l’equip de la competició, però al mateix temps optimista, ja que va assegurar que “Joan Oliver està movent més d’una opció” pel que fa a la recerca d’inversors que comprin el club i solucionin els problemes. “Que sigui l’últim partit és una possibilitat, però espero que no i que tot se solucioni els propers dies”, va afirmar Xavi Bartolo. De fet, hi hauria una negociació força avançada amb un empresari local que disposa d’un aval i que assumiria el deute i els impagaments i que, fins i tot, tindria diners per reforçar la plantilla.

El 0-3 al camp del Màlaga va ser, per a Xavi Bartolo, una demostració als possibles inversors que l’equip està ben viu i que la permanència esportiva és factible. Segons el tècnic, la polèmica posterior, amb els jugadors retraient-li les crítiques a l’AFE per les pressions per ajornar el partit, està oblidada i l’ambient dins dels vestidor és l’òptim.

L’ESPERANÇA

La negociació de venda més avançada és amb un empresari local amb un aval
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)