Girona

Abelardo Fernández

Entrenador de l’Alavés

“Són perillosos en les transicions, el joc de combinació i l’estratègia”

El tècnic de l’Alavés, Abelardo Fernández, va atendre els mitjans de comunicació locals en la prèvia del matx del seu equip contra el Girona. En la roda de premsa, el traspàs d’Ibai Gómez a l’Athletic Club va centrar molta atenció, però els perills del Girona també van ser analitzats per l’entrenador asturià: “Hem d’estar molt atents al seu joc de combinació i a les transicions. Si roben i enllacen ràpid amb Portu i Borja García són molt perillosos. També en l’estratègia són molt complicats d’aturar amb Juanpe, Bernardo, Stuani i un bon col·locador com Granell”, deia Abelardo, que es desfeia en elogis cap al tècnic del Girona, Eusebio Sacristán: “El Girona és un equip molt ben treballat i Eusebio és un gran entrenador. Als seus equips els agrada tocar la pilota i, tot i que va començar jugant amb el seu esquema habitual de 4-3-3, ara ha interpretat que amb la plantilla que té el sistema anterior de Pablo Machín amb els tres centrals és el més adient. Això el fa ser millor entrenador, ja que interpreta i no mor només amb els seus ideals. Els resultats els estan arribant i serà un rival complicat.”

La bona temporada de Stuani tampoc ha passat desapercebuda per al Pitu Abelardo, conscient de les seves virtuts: “Fixa bé els centrals però també dona joc i associació. En l’àrea és molt perillós i no necessita gaire avantatge per rematar i fer mal”, explicava l’exjugador professional, que tornarà a Montilivi en partit de lliga, l’estadi on va debutar com a tècnic de l’Alavés i on complirà el seu partit número 100 com a entrenador a primera –56 amb l’Sporting i 43 amb l’Alavés–: “És un partit especial perquè a Montilivi va començar un somni del qual encara no m’he despertat. Allà va començar el gir cap a bé de l’equip i també compliré 100 partits com a tècnic a primera. Em fa il·lusió.”

ABELARDO A GIRONA

Va debutar amb l’Alavés a Montilivi i avui complirà el partit 100 com a tècnic a primera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)