3a divisió FEF

El Llagostera visita un Sants que incomoda

3a divisió. Els del Gironès tenen clar que tots els equips que han passat pel camp de l’Energia han patit un enfrontament exigent

A Llagostera tenen clar que el desplaçament d’aquesta setmana, tot i ser al terreny de joc d’un dels equips de la zona baixa, és perillós. Els del Gironès visiten el Sants (12.15 h) amb l’objectiu de vèncer i mantenir-se al capdavant de la lliga: “És un partit que no em fa cap gràcia. El Sants encaixa pocs gols al seu camp, i tots els rivals hi han patit. Som favorits a la taula però ja s’ha demostrat que en aquesta tercera divisió tothom pot fer un ensurt a tothom”, explica Alsina.

Més enllà de les estadístiques del rival, l’entrenador llagosterenc destaca el nivell dels jugadors atacants del Sants: “Sergio Navarro ha fet set gols i Mario cinc. Són bons golejadors que estan acompanyats d’un grup de futbolistes molt treballadors. Segur que ens espera un enfrontament molt intens i de màxima dificultat.”

El partit serà el primer del curs sense Sascha, la referència ofensiva dels llagosterencs, que està sancionat i no podrà ajudar l’equip en un terreny de joc de dimensions reduïdes i on el seu físic seria molt important: “És una bona oportunitat perquè Sergi Arimany faci un pas endavant. Tenim aquesta baixa però el nostre joc es basa en el grup i tenim una molt bona plantilla”, diu el tècnic Oriol Alsina. A banda del sancionat Sascha, el conjunt blau-i-vermell encara no podrà comptar amb Toni Cunill ni amb Gil Muntadas, tots dos lesionats, igual que Maymí, aquest de llarga durada.

LA PRÈVIA

És un partit que no em fa cap gràcia. El Sants encaixa pocs gols a casa i ens costarà molt
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)