Girona

Eusebio Sacristán

Entrenador del Girona

“Estem convençuts que seguim el camí perquè ens arribi el premi”

Amb molts maldecaps amb les lesions, i amb dubtes en l’arrencada sobre quin sistema de joc aplicar, el Girona d’Eusebio Sacristán té a l’abast acabar la primera volta amb els mateixos punts (26) amb què va arribar a mitja lliga l’any passat. “És una experiència diferent, però tampoc m’ho prenc com una cosa personal. He vingut a fer les coses bé, a treballar i a aconseguir l’objectiu del club, que és el més important”, va dir Eusebio quan li van preguntar si se sentia orgullós de poder igualar els números del curs passat. Per arribar als 26 punts, els gironins necessiten tallar la sèrie de cinc jornades sense guanyar, que no ha afectat mentalment l’equip, segons assegura el seu tècnic: “Estem bé. Estem convençuts que estem fent les coses bé. L’ànim sempre és una mica millor quan els resultats són positius, però és que estem contents de com estem competint. Estem convençuts que seguim el camí perquè ens arribi el premi, i treballem perquè sigui ara”. Seria molt bo tallar la ratxa abans de visitar l’Atlético (copa) i el Betis i rebre el Barça: “És important, sí. Hem estat a prop de guanyar alguns partits, i hem de continuar treballant. Amb la mentalitat amb què estem fent les coses, confiem que ho aconseguirem”, va dir Eusebio, sempre positiu: “L’equip respon bé en intensitat, en concentració i també en joc. Anem fent passos en el nostre creixement.”

Eusebio va elogiar “la determinació, la intensitat i la fe” amb què juga l’Alavés. “Ibai i Jony han estat jugadors de pes, però és un equip que aprofita molt bé el treball de tots els jugadors. Té una inèrcia molt positiva i competeix tots els partits a màxim nivell.” Tot i ser a mitja taula, el Girona assumeix que per sota hi ha molts equips amb pocs punts i que l’exigència és alta. “És una lliga molt igualada, molt competida. Tots els equips ens anem enfortint, cuidem tots els detalls, i això t’exigeix treballar al màxim i oferir la millor versió. Que també té el seu costat positiu, perquè ens ajudarà a créixer, a tots”.

SENSE VICTÒRIES

“L’ànim sempre és millor amb bons resultats, però estem contents de com estem competint”

EN CLAU POSITIVA

“L’equip respon bé en intensitat, concentració i joc. Anem fent passos en el nostre creixement”

L’ALAVÉS

“Ho fa tot amb determinació i fe. Ibai i Jony han tingut pes, però l’equip aprofita el treball de tots”

ELS RIVALS DE SOTA

“És una lliga molt igualada i tots els equips ens anem enfortint. Això t’exigeix oferir la millor versió”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)