Girona

Mateu Lahoz, al Wanda

El tercer partit. L’àrbitre del col·legi valencià serà l’encarregat de dirigir la tornada dels vuitens de final de la copa que disputarà el Girona al Wanda Metropolitano contra l’Atlético

Mateu Lahoz dirigirà el partit de dimecres vinent corresponent a la tornada dels vuitens de final de la copa entre l’Atlético i el Girona al Wanda Metropolitano (a les 19.30 h). El valencià ha arbitrat els de Montilivi només en dues ocasions, totes dues amb victòria gironina.

El primer enfrontament que el col·legiat criticat per la seva permissibilitat va dirigir al Girona va ser la temporada passada a Montilivi contra el Leganés. Llavors l’equip dirigit per Pablo Machín, en plena dinàmica positiva i amb la permanència coll a vall tot just en la jornada 24, es va imposar al conjunt madrileny per 3-0.

El segon i últim duel dirigit per Mateu Lahoz al Girona va ser fa poc més d’un mes. Precisament en la mateixa competició de la copa, en la tornada dels setzens de final contra l’Alavés el 5 de desembre. El conjunt d’Eusebio Sacristán es va imposar per 2-1 i va aconseguir la classificació per als vuitens.

Mateu Lahoz ha dirigit l’Atlético 37 partits amb un balanç de 20 victòries madrilenyes, 9 empats i només 8 derrotes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)