Territorial

Després de tres empats la victòria ha d’arribar a Reus

Divisió d’honor juvenil. El Girona visita l’equip reusenc (12.30 h) amb l’objectiu de guanyar el primer partit de la segona volta

El Girona no ha començat la segona volta fent el pas endavant que s’esperava per no quedar-se en zona de ningú, i és que els d’Àlex Marsal han empatat contra el Lleida, el Nàstic i el San Francisco en les tres jornades que s’han disputat fins ara. Per això, després d’un descans que ha servit per carregar piles i acabar de polir certes mancances, els gironins volen guanyar el primer partit de la segona volta al camp del Reus (a les 12.30 h) perquè l’últim triomf gironí va ser al començament de desembre.

A més, el Girona es vol revenjar del partit contra el Reus de la primera volta, que va significar la primera derrota com a locals –en aquella ocasió a Riudarenes, i després només ha perdut a casa contra el Barça– dels gironins. El Reus tampoc arriba en un bon moment, i és que fa onze partits que no coneix la victòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)