2a divisió FEF

Una ocasió immillorable

La promoció. En el tram final de la primera volta, alguns aspirants a la quarta posició van perdre pistonada i van concedir una oportunitat als perseguidors que continua vigent

La llarga llista de candidats a la promoció d’ascens va quedar contenta, perquè en el tram final de la primera volta ni l’Hèrcules ni el Balears van ser capaços de mantenir el ritme del Lleida i el Vila-real B. Això va donar una oportunitat d’or a equips que, com el Cornellà, van fer un salt en la classificació per obtenir el quart lloc. Aquesta ocasió encara continua vigent, perquè la batalla per la promoció d’ascens encara es podria abaratir més en una jornada amb alguns duels directes.

El partit que lliuraran el conjunt verd i l’Olot al municipal, precisament, serà molt important per al vagó que vol ser en la quarta posició. Els de Xavi Calm mantenen una ratxa estratosfèrica (16 de 18 punts aconseguits), mentre que els garrotxins necessiten un triomf fora de casa per creure-s’ho. “La bona dinàmica ens ha de servir per continuar lluitant i competint, perquè la segona volta serà molt complicada”, diu l’entrenador del Cornellà. “És un escenari que propicia un joc més directe, moltes segones jugades, intensitat i rapidesa en el joc”, adverteix el preparador vermell, Raúl Garrido, que no vol confiances.

Un ull en la permanència

El Barça B també afronta un duel directe en la lluita per la promoció: el partit contra l’Alcoià. Als blaugrana els ha faltat gol en la primera volta, malgrat que s’espera que –atès que es tracta d’un equip jove– millorin les seves prestacions en la segona part del campionat. “Hi ha molta igualtat en aquesta lliga i amb dos mals resultats també et pots veure lluitant per la salvació, però és bo que el jugador del Barça tingui reptes i es vulgui situar com més amunt millor”, sentenciava l’entrenador, García Pimienta.

En aquesta tessitura es troben l’Espanyol B i el Badalona, que jugaran a la Dani Jarque un partit que els podria servir per respirar. “Hem de créixer a l’àrea rival, perquè en defensa sí que som més contundents”, manifestava l’entrenador del filial blanc-i-blau, David Gallego. “La competició ens dona l’oportunitat de demostrar que no som el mateix equip de la primera jornada [van perdre 1-3 a casa contra l’Espanyol B]”, diu Ramon Calderé, darrerament posat en qüestió pels mals resultats.

CORNELLÀ
Alineació:
Ramon, Roman, Goldar, Borja, Camps, Fall, Pep Caballé, Jaume, Agus Medina, Gila i Ricard.
OLOT
Alineació:
Ginard, Jose, Aspar, Carles Mas, Guzmán, Masó, Hèctor Simón, Xumetra, Alfredo, Marc Mas i Cosme.
ESPANYOL B
Alineació:
Frías, Gómez, Lluís López, Indias, Lozano, Manchón, Doncel, Marcet, Moha i Campuzano.
BADALONA
Alineació:
Morales, Simón, Escudero, Estellés, Robusté, Albarrán, Carbó, Nana, Boniquet, Agudo i Natalio.
PERALADA
Alineació:
Suárez, Jordan, Bueno, Teo, Iago López, Sierra, Montes, Andzouana, Mario, Miguélez i Pachón.
SABADELL
Alineació:
Roberto, Rubio, Migue, Delmonte, Valentín, Capó, Ángel, Josu, Felipe Sanchón, Néstor i Édgar.
BARCELONA B
Alineació:
Peña, Wagué, Chumi, Araujo, Miranda, Busquets, Collado, Puig, Pérez, Ballou i Mújica.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)