2a divisió FEF

Comptadors a zero

Visita dura. L’Olot inicia la segona volta al camp d’un dels equips més sòlids, el Cornellà, en un terreny de joc, de gespa artificial i dimensions reduïdes, que serà un altre obstacle a superar

L’Olot inicia la segona volta amb la màxima ambició intacta després d’haver fet la millor primera volta de la història del club a segona B. Els 27 punts, la setena posició i les deu jornades consecutives sense perdre –els olotins estan a set punts del descens i a només cinc del play-off d’ascens– són arguments prou reconfortants per visitar al Cornellà (a les 18 h), el quart classificat, per tant, l’equip que marca precisament la distància dels de la Garrotxa amb el somni, no pas un objectiu, del play-off.

El Cornellà també ha firmat una excel·lent primera volta que li ha permès estripar la hipotètica etapa de transició entre l’anterior tècnic, Jordi Roger, i Xavi Calm. Amb un inici una mica dubitatiu –dues victòries en les primeres onze jornades–, la segona meitat del primer tram del campionat ha fet enfilar-se els del Baix Llobregat fins a la quarta plaça –sis victòries en les últimes vuit jornades–: “La sensació que transmet el Cornellà és d’un equip molt competitiu i complicat, sobretot com a local. Sabem que ens costarà molt i només donant la millor versió podrem tenir possibilitats de guanyar”, comenta el tècnic de l’Olot, Raúl Garrido, que afegeix: “Tenen jugadors amb molta experiència i, tot i que semblava que aquest curs seria de transició, finalment han fet una gran plantilla. El tècnic té bones idees i finalment estaran a dalt com gairebé tots els darrers anys.”

Una setmana després de jugar a la Nova Creu Alta contra el Sabadell (0-0), un camp de grans dimensions i de gespa natural, l’Olot haurà d’adaptar-se al municipal de Cornellà, un escenari de reduïdes dimensions i de gespa artificial: “És el que té el grup tercer, que els escenaris són molt diferents d’una setmana a l’altra. No podem jugar igual ni amb el mateix equip i això és un condicionant”, diu Garrido, que respecte al camp admet: “És un escenari que propicia un joc més directe, moltes segones jugades, intensitat i rapidesa en el joc” sentencia el tècnic valencià, que té les baixes d’Alan, sancionat per acumulació de targetes, i de Barnils, encara recuperant-se d’una lesió.

LA PRÈVIA

El Cornellà té jugadors amb molta experiència i, tot i que semblava que aquest curs seria de transició, han fet una gran plantilla
Anem a un escenari que propicia un joc més directe, segones jugades, intensitat i rapidesa en el joc
Raúl Garrido
entrenador de l’Olot
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)