2a divisió FEF

El lideratge s’allunya

Derrota clara. El Lleida s’emporta una derrota sense pal·liatius de Vila-real i ja té la primera posició a quatre punts de distància

vila-real b 3 lleida 1

VILA-REAL B:Diego Fuoli; Andrei, Roger Riera, Pepe Castaño, Edu; Ramón, Mario, Iván Martín, Adrián Riera (Fran Álvarez, 72’); Villa (Pedro, 65’) i Simón (Lomotey, 83’).LLEIDA:Pau Torres; Dalmau, Tano, Cesar, Joan Oriol; Cano (Josimar, 67’), Albistegui (Xemi, 54’), Calavera (Alpha, 80’), Mousa; Pedro i Juanto.GOLS:1-0 (4’) Mario. 1-1 (30’) Juanto. 2-1 (74’) Fran Álvarez. 3-1 (77’) Mario.ÀRBITRE:Galech Apezteguia.T.G.:als locals Riera i Fran Álvarez; als visitants César, Juanto, Josimar i Cano.

El Lleida va perdre l’oportunitat d’assolir el lideratge en caure derrotat contra el Vila-real B, que agafa quatre punts de distància respecte al conjunt blau i guanya el goal average. Els blaus van ser derrotats clarament pel seu rival i van tenir poques oportunitats d’emportar-se el triomf exhibint, de nou, certa feblesa defensiva.

El matx va començar amb la diana matinera de Mario González, que va avançar els seus en la sortida d’un córner. L’exjugador del Vila-real Juanto Ortuño va empatar el partit per a l’equip d’Albadalejo, que estava sent sotmès al futbol de possessió dels de Miguel Álvarez. En el segon temps, una jugada d’Iván Martín va acabar als dominis de Fran Álvarez que va tornar a posar al davant els locals culminant un contraatac. I amb el Lleida a la lona, Mario González va signar el seu doblet acabant amb gol una altra transició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)