3a divisió FEF

L’Horta s’apunta a la lluita

Dret a somiar. Un gol de Genís permet als locals reenganxar-se a la zona de promoció després de vèncer un rival directe com el Prat

HORTA 1 PRAT 0

HORTA:Santaló; Guillem, Castillo, Javi Morales, Genís; Galeano, Vives, Adri Lledó; Nahuel (Domi, 69’), Narcís Barrera i Jordan (Gerard Nolla, 86’; Gilbert, 90’).PRAT:Andrés; Salva, Cárdenas, Carlos Garcia, Ricarte; Putxi, Padilla, Pau López (Zarate, 86’); Toni Larrosa (Poves, 61’), Sergi Moreno i Pedro (Cesc Clotet, 71’).GOLS:1-0 (89’) Genís.ÀRBITRE:Masip Vidal.T.G.:Als visitants Putxi, Padilla, Carlos García i Pau López.

Després de tres empats consecutius, l’Horta va donar un cop sobre la taula en vèncer el Prat i reenganxar-se així a la zona de promoció d’ascens. En un duel igualat, una jugada a pilota aturada va decidir, en el minut 89, gràcies a una impecable rematada del local Genís.

Necessitats tots dos equips de sumar els tres punts, el partit va ser una autèntica exhibició de competitivitat, joc dur i pugna per aconseguir el control del mig del camp. Amb aquest panorama, però, les ocasions van ser més aviat escasses. Tot i així, els de Nacho Castro van tenir les més clares amb dos xuts de Barrera, un dels més actius. Però el marcador no es va moure fins que, en el minut 89, a la sortida d’un córner, Genís es va alçar de forma imparable al segon pal per sentenciar el matx i refermar la candidatura de l’Horta a les places de promoció. En el temps afegit, el Prat encara hauria pogut salvar un punt, però Santaló es va posar la capa d’heroi per salvar una rematada franca d’Éric Zárate.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)