2a divisió FEF

Victòria de prestigi (2-0)

Segona consecutiva. El Peralada més efectiu supera el Sabadell (2-0) en un partit molt disputat i encadena dos triomfs per primera vegada en tot el curs

El Peralada ha aconseguit una victòria importantíssima contra el Sabadell (2-0) en un partit molt disputat durant els noranta minuts que els xampanyers han decidit a base d’eficàcia. Amb el triomf els de Chicho encadenen dues victòries i cinc partits sense perdre per primera vegada en tot el curs, i deixen el descens directe a quatre punts.

En la primera part no ha passat absolutament res, i és que el Sabadell, molt ben ordenat en defensa i amb una bona pressió, ha anul·lat completament el joc ofensiu del Peralada. Només Montes, amb un xut des de la frontal, ha intimidat a Roberto. Els visitants tampoc han aparegut gaire en atac, excepte una segona jugada després d’una pilotada llarga que Gato ha finalitzat amb un xut desviat.

El guió ha canviat només de començar la segona part, i és que Santi Bueno ha avançat el Peralada als cinc minuts rematant una centrada de Teo. Després del gol els xampanyers han patit de valent durant uns minuts però en un contraatac Andzouana ha fet el 2-0 que donava una mica de tranquil·litat. Tot i això el Sabadell ha lluitat fins el final, però els locals s’han defensat com han pogut per deixar la porteria a zero.