2a divisió FEF

Crespo salva un punt en el 97’

Rescaten un empat. Els d’Oriol Alsina van estar perdent durant tot el partit, però Crespo va signar un empat que permet als gironins mantenir el lideratge abans de rebre l’Hospitalet (segon)

SANTS 1 LLAGOTERA 1

SANTS:Yamandú; Fabregat (Crivillés, 65’), Brian (Alberto, 78’), Cura, Picolo; Gaudioso, Guille, Juli; Fran, Navarro i Mario Cantí (Borrull, 89’).LLAGOSTERA:Marcos; Aimar, Viale, Amantini (Crespo, 89’), Bigas (Maynau, 65’); Eric, Pitu, Pol Gómez (Molist, 56’), Moussa; Medina i Arimany.GOLS:1-0 (9’) Gaudioso, de penal. 1-1 (97’) Crespo.ÀRBITRE:Moreno Villaécija.T.G.:Als locals Fabregat, Picolo, Gaudioso, Yamandú, Navarro i Fran i als visitants Bigas, Amantini, Aimar i Pitu.T.V.:cap.PÚBLIC:225 espectadors al camp de l’Energia.

El líder de tercera visitava un camp complicat per les dimensions i pel rival: el del Sants, un conjunt que, tot i no sumar gaire com a local, ha competit bé contra els equips de dalt durant tota la primera volta. I com acostuma a passar al camp de l’Energia, el partit es va acabar resolent amb èpica –i en contra dels interessos dels locals–: un gol de Crespo en el minut 97 va permetre al Llagostera mantenir tres punts de marge en el lideratge i rescatar un punt en un mal partit dels d’Oriol Alsina, que rebran la setmana vinent el segon classificat, l’Hospitalet, en un duel clau que pot fer obrir escletxa entre els gironins i els perseguidors.

I això que el partit s’havia posat de cara per al Sants tot just començar: en el minut 8, Gaudioso va transformar un penal que ell mateix havia provocat i va situar l’1-0 al marcador. A partir d’aquí, la primera meitat va ser de clar domini local; els de Tito Lossio van tenir més possessió, van fer una pressió eficaç a la sortida de pilota dels blaugrana i, amb triangulacions i combinacions al primer toc, van mostrar-se molt sòlids.

Ja en la segona part, però, la cara del partit va canviar i els d’Oriol Alsina van sortir més endollats, amb més voluntat d’atacar i van provocar, com era d’esperar, més perill a la porteria de Yamandú. Tot i això, als gironins els faltava precisió en els últims metres i no posaven en gaires dificultats el porter local. Mentrestant, el Sants buscava el segon, i en el minut 65, a la sortida d’un córner, Fran va estar a punt de fer el 2-0 amb un cop de cap que es va estavellar al pal; va ser l’ocasió més perillosa del Sants en el segon temps. En la jugada següent, Arimany, pel Llagostera, va enviar un xut potent fregant el travesser de la porteria de Yamandú. Les arribades, doncs, eren a banda i banda.

Al tram final de partit va aflorar la tensió i els nervis entre els jugadors, amb picabaralles freqüents i tensió a les banquetes. Amb tot plegat, ja en el temps de descompte, Crespo –que acabava d’entrar– va aconseguir el gol de l’empat després d’una jugada embolicada a l’àrea. L’1-1 va arribar quan ja passaven dos minuts del temps afegit que s’havia assenyalat.

El Sants no ens ha deixat entrar en el partit ja que ha estat molt intens i ha parat el joc. Això és lícit, i és que, per guanyar tothom fa el que pot
No estic content del nostre partit però el millor ha estat que hem lluitat fins al final per puntuar