El Cerdanyola venç gràcies a l’efectivitat de la segona part

Triomf clar. El Santboià va resistir abans del descans, però després va encaixar tres gols

CERDANYOLA 3 SANTBOIÀ 0

CERDANYOLA:Del Río, Pitu, Alberto, Dani Martí, David López, Ruben (Uri Escabrós, 65’), Aliaga, Roger, Cano, Javi López (Ivan Méndez, 84’) i De la Torre (Albert López, 62’).SANTBOIÀ:Rafa Leva, Max, Pol Ros (Caba, 63’) Alex Ruiz, Víctor Márquez, Juanlu, Jota, Carlos González, Guillermo Torres (Álex Segura, 82’), Hervias i Dani.GOLS:1-0 (50’) Cano. 2-0 (69’) Javi López. 3-0 (90’) Cano.ÀRBITRE:Carrillo Vílchez.T.G.:Als locals Dani Martí i De la Torre, i als visitants Jota i Caba.PÚBLIC:Uns 150 espectadors.COMENTARI:Un doblet de Carlos Cano i un gol de Javi López, tots en la segona meitat, van donar la victòria al Cerdanyola contra un Santboià que continua enfonsat en la zona de descens. Els locals van dominar la primera part, tot i que el Santboià va sortir força endollat, pressionant. Tot i això, les millors oportunitats van ser del Cerdanyola, sobretot un xut de Roger fregant el pal. En la segona part, va continuar el mateix guió, amb el Cerdanyola amb més convicció. El premi li va arribar en una assistència d’Ángel de la Torre rematada a gol per Cano. Més tard, una jugada similar però amb diferents protagonistes, Aliaga i Javi López, va acabar en el 2-0. El Santboià va intentar reaccionar, però la defensa i el porter local van estar encertats. Abans del final, Cano va arrodonir la victòria del Cerdanyola amb una potent rematada de cap.