2a divisió FEF

Un punt positiu a domicili

De més a menys. El Figueres té les primeres ocasions clares de gol però acaba resistint i treballant per sumar un bon punt al Nou Sardenya, un dels camps més exigents de la categoria

europa 0 figueres 0

EUROPA:Marc Priego, Germán, Oumar, Jose, Gabri, Prats (Alfons Serra, 63’), Soto (Elo, 63’), Alberto, Èric (Torrentbó, 82’), Varona i Fode.FIGUERES:Aroca, Subi, Canal, Valverde (Bora, 88’), Hostench, Tena, Èric Vilanova, Gelmà (Èric Torres, 70’), Espuña, Ritxi Mercader i Sergio Álvarez (Èric Pimentel (83’).ÀRBITRE:Ollé Lladó.T.G.:als locals Alberto i Oumar; als visitants Èric Vilanova i Èric Pimentel.T.V.:cap.PÚBLIC:uns 600 espectadors al Nou Sardenya.

El Figueres va encadenar contra l’Europa la quarta jornada sense vèncer (0-0). Tot i això, l’empat dels de l’Alt Empordà al Nou Sardenya és bo, per l’entitat del rival i la dificultat de l’escenari.

La Unió va sortir al terreny de joc intens i gaudint de les primeres arribades. Ritxi ho va intentar des de fora de l’àrea obligant Priego a fer una bona estirada (11’). Només 1 minut més tard, Tena, amb una rematada des del primer pal, també va estar a punt d’obrir la llauna. L’equip dirigit per Joan Esteva va continuar mostrant confiança i contundència i en el 25’ Pere Espuña va fer una centrada al segon pal cap a Ritxi, que no s’ho va pensar i a la primera va tornar a fer treballar Prieto. En l’últim tram del primer temps, l’Europa va despertar i a través de Gabi, Soto i Alberto va gaudir d’arribades amb perill, que no van fructificar.

La segona part va començar amb la mateixa tònica. Els empordanesos intentaven estirar línies però l’Europa dominava cada vegada més. Fode, en el 51’, va tenir una bona ocasió, però la seva rematada va sortir massa creuada passejant-se per davant de la línia de gol. El Figueres no es va desordenar en cap moment i a mesura que passaven els minuts va treballar per amarrar el punt en un dels camps més complicats de la categoria. La solidaritat col·lectiva i un bon Aroca van permetre als figuerencs empatar, que tot i això van tenir un contraatac clar per avançar-se executat per Pime (85’).

Estic molt content del partit que ha fet el meu equip. La primera part ha estat molt bona i hem tingut ocasions per avançar-nos
En la segona ens ha costat una mica més, ja que l’Europa ha pressionat molt i a camp nostre