2a divisió FEF

El Cornellà esmicola l’Olot

Superiors. Els de Xavi Calm acaben amb la ratxa de deu partits sense perdre dels olotins i se situen en la tercera posició de la taula

Cornellà 3 Olot 0

CORNELLÀ:Ramon, Román, Ricard, Goldar (Hèctor Camps, 10’), Borja, Fall, Eloy, Pep Caballé, Esteve (Jaume Pascual, 88’), Agus Medina i Leo Ramírez (Gaspar, 82’).OLOT:Ginard, Jose, Carles Mas, Jordi Masó, Blázquez, Hèctor Simón, Guzmán, Pedro (Marc Mas, 62’), Marc Nierga (Xumetra, 82’), Marc Cosme i Aspar (Alfredo, 77’).GOLS:1-0 (47’) Leo Ramírez. 2-0 (80’) Leo Ramírez. 3-0 (90’) Gaspar.ÀRBITRE:Domato Pedreira.T.G.:Als locals Héctor Camps, Ramón i Carlos Esteve i al visitant Jose.PÚBLIC:Uns 700 espectadors al municipal de Cornellà.

Després d’una primera meitat amb ocasions però sense gols, el Cornella va ser clarament superior a l’Olot en uns segons 45 minuts en què va ser molt més efectiu de cara a gol.

En els primers compassos, la igualtat i l’absència d’ocasions van ser els protagonistes juntament amb David Goldar, que va haver de ser substituït en el 10 després d’un xoc amb un jugador visitant.

A partir d’aquí, i amb el pas dels minuts, els verds van generar perill sobre la porteria defensada per Ginard. Leo, en el 29’, va fer una incursió per la banda que va finalitzar amb un xut que va sortit fregant el pal. Poc després, dues rematades de cap de Borja i Agus Medina van estar a punt d’entrar, però l’encert de Ginard va ser providencial.

La primera meitat va acabar amb bones sensacions per als locals i la segona encara va començar millor per als seus interessos. En el 47’, després d’una bona combinació en atac, Leo Ramírez es va plantar davant de Ginard i el va superar amb un xut creuat.

L’Olot va tenir una oportunitat clara per empatar i canviar la història del partit, però Cosme no va rematar bé una centrada de Guzmán (70’). Just abans, el col·legiat havia anul·lat un gol als de Raúl Garrido per fora de joc.

El Cornellà va encarrilar el duel amb un segon gol de Leo a passada d’Esteve (80’) i el va acabar de sentenciar amb una nova diana de Gaspar, que va tancar el marcador per esmicolar la ratxa de deu partits invicte de l’Olot.

ELS VESTIDORS

Estem en una bona dinàmica i els errors que cometem els solucionem. Hem de continuar així
Xavi Calm
entrenador del cornellà
Ens han superat en les segones jugades i han estat més llestos i ràpids. Haurem de corregir els errors
Raúl Garrido
entrenador de l’Olot
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)