Girona

“Tinc vocació ofensiva”

Raúl García. El nou jugador del Girona es mostra il·lusionat i remarca que s’adapta bé a la posició de carriler, ja que no li és desconeguda i té capacitat per pujar i baixar la banda

Dimarts es va confirmar el fitxatge de Raúl García per al Girona i ahir el lateral gallec ja va trepitjar les instal·lacions de La Vinya per exercitar-se en solitari. No serà fins avui, quan la resta de la plantilla hagi tornat de Madrid, que el nou jugador blanc-i-vermell tindrà el primer contacte a la gespa amb els seus nous companys i el cos tècnic. En finalitzar la sessió d’entrenament que va fer ahir, l’exjugador del Leganés va valorar a través de les càmeres del club la seva arribada a Montilivi: “Des del primer moment que va sortir l’opció del Girona ho vaig veure com una bona sortida. Estic molt content i il·lusionat de poder ser aquí i ajudar l’equip des del primer moment que em necessiti.”

Hi encaixa

En les seves primeres paraules com a jugador del Girona, Raúl García també va explicar que el repte de fer de carriler el motiva: “Soc un lateral però amb vocació ofensiva. De més jove sempre feia de carriler. M’agrada anar a l’atac, fer moltes centrades i interactuar amb la pilota i els companys. També sé que no puc descuidar la defensa i en aquesta parcel·la em considero un futbolista molt intens.”

Raúl García arriba al Girona fins a final de curs. Abans de vestir la samarreta blanc-i-vermella havia jugat en clubs com el Leganés, l’Alavés, l’Almeria o el Deportivo.

EL PROTAGONISTA

M’agrada anar a l’atac, fer centrades i interactuar amb la pilota i els companys. En defensa em considero un jugador molt intens
Estic il·lusionat de ser a Girona i poder ajudar l’equip des del primer moment que em necessiti
Raúl García
Carriler del Girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)