2a divisió FEF

Boselli, el reforç que més esperava el Peralada

2a divisió B. El Girona tanca per al filial la incorporació del punta uruguaià, que arriba cedit fins al juny del 2020 procedent del Defensor Sporting

El davanter Juan Manuel Boselli és el primer fitxatge del Peralada en aquest mercat d’hivern, després que el club xampanyer i el Girona anunciessin ahir la seva arribada. L’uruguaià de 19 anys, procedent del Defensor Sporting del seu país, s’incorpora al conjunt xampanyer en qualitat de cedit per al que queda de temporada i la que ve. Com que des de Montilivi es confia en el seu potencial, el club vol tenir una opció per incorporar-lo definitivament després de la cessió i per això s’ha inclòs una opció de compra que el Girona haurà de decidir si executa després dels 18 mesos de cessió. De moment, el Peralada ha aconseguit reforçar la posició en què tenia més mancances, i és que el juvenil Pachón era l’únic davanter centre de la plantilla.

Tot i tenir només 19 anys, Boselli arriba a Peralada amb molta experiència, ja que va debutar a primera divisió amb 17 anys. En els dos últims cursos l’uruguaià ha jugat 32 partits en la màxima categoria, tot i que només en tres ho ha fet com a titular, i ha marcat dos gols, amb el colofó que l’equip va quedar campió de lliga la temporada 2017. A més, Boselli va formar part, juntament amb el xampanyer Santi Bueno, de la selecció de l’Uruguai sub-20 que l’estiu del 2017 va acabar en quarta posició del mundial sub-20 disputat a Corea.

No serà immediat

L’únic hàndicap del fitxatge de Juan Manuel Boselli és que la seva incorporació no serà immediata, i és que el jove davanter està convocat amb la selecció sub-20 de l’Uruguai per disputar el campionat sud-americà sub-20 que comença avui a Xile. Per això, fins que la seva selecció no acabi la participació en la competició –és una de les favorites i el torneig no s’acaba fins al 10 de febrer–, Boselli no arribarà a Peralada per reforçar l’equip i donar una alternativa més a Chicho, que en les pròximes setmanes continuarà tenint el juvenil Àlex Pachón com l’única referència ofensiva per la lesió al bíceps femoral que el camerunès Kevin Soni es va fer diumenge entrenant-se amb el primer equip i per la qual estarà gairebé un mes fora de combat.

OPCIÓ DE FUTUR

El Girona es reserva una opció de compra un cop finalitzin els 18 mesos de cessió

LA FITXA

Juan Manuel Boselli
Montevideo (Uruguai) 09-11-1999 (19 anys) Davanter Alçada: 1,74 m Pes: 76 kg
FORMACIÓ:
Defensor Sporting
TRAJECTÒRIA
2017
Defensor Sporting (1a) 16 p. 0 g.
2018
Defensor Sporting 16 p. 2 g.
DEBUT PROFESSIONAL:
Va debutar a primera divisió del seu país el 24/2/17, amb només 17 anys i 107 dies.
INTERNACIONAL:
Va jugar el mundial sub-20 del 2017 a Corea amb l’Uruguai. Va jugar 4 partits i van acabar quarts. Ara jugarà el sud-amèrica sub-20.
PALMARÈS:
Campió de la lliga uruguaiana el 2017 amb el Defensor Sporting.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)