Nàstic

Procés de projecció

Nàstic. Salva Ferrer, que va començar la temporada a tercera, acumula sis partits consecutius sencers, en què ha mostrat un bon nivell, i ha despertat l’interès d’algun club de primera divisió

El Nàstic acostuma a treure bons laterals drets. Últimament, jugadors com ara Alberto Benito, Jordi Calavera i Gerard Valentín han deixat empremta al Nou Estadi i han fet el salt a clubs més ambiciosos. Aquesta temporada, un altre jove futbolista manté el nivell a la demarcació, Salva Ferrer, amb el qual ningú no comptava a principi de temporada però que va fer el salt al primer equip des del filial i ara s’està consolidant al primer equip. De fet, és gairebé intocable per a Enrique Martín ja que ha encadenat sis partits sencers. Està jugant com a lateral dret, però també ho ha fet com a central, i en totes dues posicions ha mostrat un bon nivell, amb personalitat, ofici i projecció ofensiva.

“No m’ho esperava. Si m’ho haguessin dit fa dos mesos no m’ho hauria cregut. Intento aprofitar al màxim l’oportunitat i que s’allargui tant com sigui possible”, va afirmar ahir el jugador de Martorell, que la setmana que ve farà 21 anys. A part del club de la seva localitat, Salva Ferrer va passar pels planters de l’Espanyol, el Jàbac Terrassa i la Damm abans de fitxar pel filial del Nàstic, la Pobla de Mafumet, l’estiu del 2017. Habitual a tercera divisió, els problemes del primer equip en defensa aquesta temporada –baix rendiment de futbolistes, errades greus, lesions...– li han permès fer el salt al Nàstic i debutar a segona A. Alguns clubs de primera ja s’hi han fixat, tot i que ell, de moment, prefereix no fer-ne cas: “No tinc ni idea de l’interès de ningú. Aquestes coses surten quan es veu un jugador jove que destaca. Només penso en el Nàstic”, afirma Salva Ferrer, centrat, segons assegura, en l’objectiu de l’equip grana. Diu que si mantenen la línia dels últims partits i juguen amb convenciment i com un bloc, els resultats arribaran i la zona de salvació s’aproparà.

LES REACCIONS

No tinc ni idea de l’interès de ningú. Aquestes coses surten quan es veu un jugador jove que destaca. Només penso en el Nàstic

NASCUT EL 1998

Format entre l’Espanyol, el Jàbac Terrassa, el Martorell i la Damm, va arribar a la Pobla el 2017
Si m’ho haguessin dit fa dos mesos no m’ho hauria cregut. Intento aprofitar al màxim l’oportunitat
Salva Ferrer
defensa del nàstic
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)