Nàstic

Barrada, el quart reforç

Nàstic. El migcampista ofensiu marroquí, cedit per l’Antalyaspor turc i amb experiència en la lliga espanyola (Getafe) i en la francesa (Marsella), s’ha compromès fins a final de temporada

El Nàstic continua reconstruint la plantilla per buscar la gesta de la permanència i ahir al vespre va tancar el quart reforç del mercat d’hivern. Es tracta del migcampista ofensiu Abdelaziz Barrada, nascut fa 29 anys a Provins (França) però internacional amb el Marroc, tant amb la selecció sub-23 –va disputar els Jocs Olímpics de Londres del 2012– com amb l’absoluta. Barrada vestirà la samarreta grana fins a final de temporada cedit per l’Antalyaspor turc, amb el qual no ha jugat gaire en la primera meitat de la campanya, però en el seu currículum destaquen les dues temporades al Getafe –del 2010 al 2012, a primera divisió, després de militar en el filial de l’equip madrileny– amb força protagonisme (64 partits de lliga i 8 gols en total) i dues més, també amb minuts, a l’Olympique de Marsella, amb el qual va disputar l’Europa League. El nou futbolista del Nàstic, que va passar pel planter del PSG, també ha jugat en dos equips dels Emirats Àrabs, l’Al-Nasr i l’Al-Jazira.

Segons el comunicat fet públic ahir pel Nàstic, Abdelaziz Barrada és un migcampista amb clara vocació ofensiva i de creació, i té arribada a l’àrea rival. La direcció esportiva grana, amb Arnal Llibert i Antonio Prieto al capdavant, en destaca el “virtuosisme amb la pilota controlada i l’excel·lent capacitat per accelerar el joc i obrir espais a la defensa rival”, amb desequilibri en els metres finals. Barrada és també un futbolista amb protagonisme en la pilota aturada. El marroquí farà aquest matí el primer entrenament sota les ordres d’Enrique Martín, tot i que el club grana no especifica si té tots els papers a punt per debutar diumenge a la tarda al camp del Tenerife.

Barrada és el quart reforç del Nàstic en el mercat d’hivern després de les incorporacions del migcampista Thioune, del carriler Pipa i del defensa Mikel Villanueva. El club encara busca alguna peça més, especialment un central i un davanter, i també ha de donar la baixa a alguns jugadors, com ara Cadamuro, Perdomo i Tete Morente.

MÉS REFORÇOS

El club grana espera tancar encara, com a mínim, un central i un davanter

EL PERFIL

El Nàstic destaca la seva capacitat per generar joc ofensiu i arribar a l’àrea rival
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)